Čepeľ Typu Byt. rozvádzač Držiak S LED Výstražné Svetlo Na Aute A Trojkolka Odolnosť voči Korózii Odolné Byt. rozvádzač Držiteľ

€3.67


Funkcie: 1. Unikátne LED ukazovateľ bezpečnosti: Keď poistka je fúkané, indikátor bliká červeným svetlom, ktoré je veľmi jednoduchá kontrola a riešenie problémov. 2. Odolnosť proti korózii: pocínované medené súčasti, netoxický a bez zápachu vrstva, dobrá vodivosť, tvrdosť a 3. Vynikajúca ochrana: vybavený priehľadným PC kryt, protiprachová a vlhkosti-dôkaz, stlačením biela západku dajú ľahko otvoriť. Popis: Tento produkt je trvanlivé a ľahko sa používa. To je široko používaný v automobiloch, ekologické autá, upravených automobilov, autobusov, metra, lietadlá, tanky, lode, atď. Špecifikácie: Montážny otvor: 5,5 mm materiál: kov, Veľkosť: 3.8*3.3*1.5 palcov Typ: 10 bitov, 6 bitov (voliteľné) Balík Zahrnuté: 1*poistka poľa Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: 12v auto relé, poistka, auto poistka, pneumatiky trojkolka, auto fusebox, anl držiteľ, 200a poistka, nájdite držiak poistky, min poistka auta, box poistka.


( 1 Hodnotenie )

Počet