Svetoznámej Scénické Škvrny "Veľký Bariérový Útes v Austrálii" 5D DIY Diamond Maľovanie Námestie Diamond Výšivky Kamienkami Obrázok

€3.45


Názov značky: OUIYJIA Vkladanie Oblasti: Plný Diamant Veľkosť: 2.5 mm x 2.5 mm Diamant Typ: Deväť dotyčnice rovine & Trinásť dotyčnice rovine Námestie Diamanty Materiál:Akryl DIY Diamond maľovanie Upozornenie: 1.Referenčné pred operáciou kroky. 2.Ak neviete, akú farbu, ktorú chcete použiť, prosím pozrite si tabuľku farieb. 3.Zostavil akryl diamond vzor musí mať miesto vo vnútri rezané línie, a potom výbava kusov, zabezpečiť celkový efekt. 4.Akrylových diamond je nejedlé, nedovoľte deťom hrať sa s cieľom vyhnúť sa nehodám ako prehĺtanie. 5.Kreslenie musia byť udržiavané v čistote, v opačnom prípade, lepiaca sila je dotknuté. Ak je priľnavosť nečistôt, môžu ovplyvniť ich s nízkou teplotou masívneho železa. 6.Diamanty zostať lepivými gumy tesnosti. Rám obrazu:Nie, Balík obsahuje:Plátno*1,Tweezer*1,Nástroj Pero*1,Doska*1,Dosť diamanty a lepidlo bahna. PS:1.Poslať extra 30% diamantov 2.Čím väčšia je veľkosť, tým lepší účinok obrazu.

Platby: 1)www.tantra-egypt.sk podporuje Visa, MasterCard, Maestro Debetnou Kartou a bankovým prevodom prostredníctvom bánk. 2)Prosím, aby platbe do 3 dní od vašej objednávky, ak je to možné.Budeme stačí odoslať tovar vám, podľa adresu, ktorú napísal v www.tantra-egypt.sk,ak chcete zmeniť, prosím zanechať správu pri zadaní objednávky. Poštovné: 1)Zvyčajne,pozemok dorazí v 15-45 deň.Ale nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. 2)Budeme posielať položky do 1-5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je úplne overený. To balíka nemá prísť do 60 dní,oznámte nám to a my vám vrátenie peňazí. Veľkosť: Všetky rozmery sú merané ručne, môže byť 0-2 cm odchýlky. Farby: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak sa domnievate, že tovar prijatý, je zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. Správa: 1)Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím kliknite 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ak sa vám páči náš položky a služby. Budem poskytovať konkurencieschopné ceny a lepšie služba celú cestu. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.tantra-egypt.sk. Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle, ako si myslíme, že všetky problémy budú vyriešené po aktívnu spoluprácu a dobré komunikačné! 2)Všetky e-maily budú zodpovedané do 1-2 pracovných dní. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: ug s kožušinou, austrália boot, www.tantra-egypt.sk šaty, šaty plné, austrália deň, ug ženy, austrália šaty, ael šaty, austrália tričko, austrálska vlajka.


( 0 Hodnotenie )

Počet