Magic Späť Bedrových A Srd Multi-Level Bedrových Podporu Chrbtice, Svalové Bolesti Chrbtice Späť Strečing Liečba Späť Masér

€10.62


Popis výrobku:

ÚĽAVE od SVALOVEJ BOLESTI A STRESU – S našimi ergonomicky navrhnuté samostatne masér, zmiernenie chronickej bolesti chrbta a zmierniť stres preč.

ĽAHKÝ, ALE ROBUSTNÝ – Vyrobené z prvotriednej kvality ABS. Použiť ho naveky! Ideálny pre použitie doma, v kancelárii stoličky, v telocvični, v aute alebo yoga mat.

VIACÚČELOVÝ SAMOSTATNE MASÉR PRE CELÉ TELO – Multi-Level Bedrová Podpora Oporu Chrbtice, chrbta masér, rameno masér a späť masér pre posteľ,späť masér accupressure,zadného masážneho kresla,späť masér auto.

ULOŽTE ELEKTRINU – Žiadne napájanie ani batéria vyžaduje ešte stále sa môžete tešiť primeraný tlak s vlastnou telesnej hmotnosti.

IDEÁLNY DARČEK PRE SEBA A svojich BLÍZKYCH – Doprajte obnovu zdravia unavené a napnutý sval.

Odporúčania na použitie:

Začiatočníkov alebo pre tých, ktorí majú bolesť v bedrovej chrbtice môžete pridať mäkkú podložku alebo uterák, keď sa najskôr začať používať, aby sa zabránilo priamemu kontaktu s pevný pás plechu, spôsobuje bolieť

Produkt zahrnuté: 1PCS * Magic Chrbta

Štítky: magic, cvičenie machin, testis prostaty masér, bolesť, nohy tepla, vlastná maska proti prachu, magický trik, osobný masér elektrické, dhl, fitness vybavenie pre chrbtice.


( 2 Hodnotenie )

Počet