60W 110V 220V Elektrická Spájkovačka Zváracie Súpravy Náradia na Spájkovanie Drôt, Kliešte UK/EU/US/AU Plug Profesionálne Spájkovanie Oprava Nástrojov

€15.75


body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 60W 110V 220V Elektrická Spájkovačka Zváracie Súpravy Náradia na Spájkovanie Drôt, Kliešte UK/EU/US/AU Plug Popis: Funkcie:

Profesionálne Spájkovanie Nástroj je výborný pre bezolovnaté spájkovanie polovodičov.

Vysoká kvalita dlhá životnosť keramických typ ohrievača.

Nastaviteľná teplota riadená spájkovačky: 200-450 degC (nie je gombík kolieska na Spájkovanie Elektronických nástroj pre nastavenie teploty)

Skvelé pre pestovanie koníčkov, spájkovanie súpravy pre rádiá, a elektroniky práce.

Žehlička á tip a konštrukcia z nerezovej ocele ponúkajú dlhšie, oceľové konštrukcie ponúknuť dlhšiu životnosť.

Špecifikácia:

Vstupné napätie: 110V 220 (V)

Teplotná stabilita: 200-450 (°C)

Výstupný výkon: 60w

Materiál: plastová rukoväť elektrická spájkovačka

Elektrická žehlička použitie a bezpečnostné opatrenia:

1. Pred použitím nových spájkovačka, uplatňovať jemným brúsnym oživiť spájkovania železa, teplo na teplo, a potom obráťte sa na spájkovanie drôt s tip spájkovačka po rosinu, sa aplikuje tak, že sa spájkovačka tip je rovnomerne nanesená vrstva cínu. To môže byť výhodné. Spájky a zabrániť oxidácii povrchu tip.

2. Zliatiny hlavu je prísne zakázané je opravený. Ak sa zistí, že to nie je konzervované, to môže byť používaný po toku je aktivovaný.

3. Na spájkovačka by mali byť suché a je prísne zakázané práce vo vlhkom prostredí.

4. Pred použiť, mali by ste starostlivo skontrolovať, či je napájací kábel a napájací kábel je poškodený alebo nie, a skontrolujte, či spájkovačka je voľná.

5. Elektrická žehlička sa používa, nemôže byť prekvapený ťažké. Aby sa zabránilo pádu. Keď tam je príliš veľa spájky na spájkovanie železa, môže sa utrie handrou. Nie rozbiť, aby sa zabránilo popáleniu.

6. Počas proces zvárania, spájkovania železa nie je možné umiestniť všade. Ak nie je spájkovanie, malo by byť umiestnené na spájkovačka rám. Upozorňujeme, že napájací kábel, by nemali byť umiestnené na spájkovačka tip na zabránenie tepelnej izolácie z poškodenia.

7. Po použití, odrežte napájania a odpojte zdroj napájania. Po vychladnutí, vrátiť spájkovačka na nástroj box.

8. Po použití pár krát odstrániť tip, ísť von z vrstva oxidov, tak nie je blokovať vrstva oxidov, po odstránení tip.

Základné zručnosti spájkovačka:

1. Pre výber vhodných na spájkovanie, nízka teplota tavenia spájky drôtov používaných na spájkovanie elektronických komponentov by malo byť vybrané.

2. Flux je rozpustené v 75% alkoholu (podľa hmotnosti) ako tok s 25% kolofónie.

3. Na spájkovačka by mali byť konzervované pred použitím. Špecifické metódy je: teplo spájkovačka. Keď spájky môžu byť rozpustené, uplatňovať toku, a potom rovnomerne šíriť spájkovačka na spájkovačka, aby spájkovačka rovnomerne jesť. Vrstvy cínu.

4. Zváranie metódou, pásiky a komponenty kolíky sú leštené s jemným brúsnym, potiahnuté toku. Dip správne množstvo spájky s spájkovačka tip, kontaktujte letované spoje, po spájky na spájkovanie kĺby sú všetky roztaví a ponorený v komponente vedie spájkovačka tip jemne výťahy do spájky spoločné spolu kolíky komponentu.

5. Zváranie doba by nemala byť príliš dlhá, inak je ľahko napáliť súčasti, ak je to potrebné, môžete použiť pinzetu na upínacie kolíky na pomoc tepla.

6.Spájku spoločný by mali byť sínusovej mountain tvar, povrch by mal byť jasný a plynulý, bez cínu thorn, stredne množstvo cínu.

7. Po zváraní je dokončená, zvyškový toku na dosky plošných spojov by mali byť čistené s alkoholom, aby sa zabránilo toku z ovplyvňujúcej bežnú prevádzku obvodu.

8. Integrovaný obvod musí byť pripájané na konci. Na spájkovačka by mali byť uzemnené, spoľahlivo, alebo po je vypnuté napájanie, prípadne použite zvyškového tepla spájkovať. Alebo použite špeciálne pätica integrovaných obvodov, spájkovacie zásuvka a zástrčka je integrovaný obvod.

9. Na spájkovačka by mal byť umiestnený na spájkovačka rám.

Balenie Obsahuje: 1 x Elektrická Spájkovačka Zváranie Nástroj ( Nastaviteľné 60w 110v alebo 220v)

1 x Spájky bulík

1 x 20 G tin drôt

5 x Náhradný tip I B K 3C 2.4 D)

1 x Spájkovanie rám

1 x kliešte

1 x rozšírený Nástroj box

Štítky: spájkovačka európskeho plug, nastaviť spájky, žehlička na spájkovanie cínom, žehlička na spájkovanie usb, cxg spájkovačka uk, žehlička spájkovacia súprava, spájkovačka usa plug, žehlička na spájkovanie, Spájkovacia, elektronické spájkovačka uk.


( 2 Hodnotenie )

Počet