Presnosť Bodovanie Auto Reset Elektrické Cieľ pre Nerf Hračky Outdoorové Športy Zábavné Hračky EVA Bullet Pištoľ Hračka Príslušenstvo Deti darčeky

€3.97


Informácie o výrobku

Položky: elektronické bodovanie

Materiál: ABS

Veľkosť: 34*16*10.5 cm

Package: s originál krabici

Funkcie:hudba/svetlo/audo-bodovanie

Popis 1 ELEKTRONICKÝ BODOVANIE: Digitálny hodnotiacej tabuľky sleduje a zobrazuje skóre, to bude padať, keď načas a hited 3 ciele získať 1 bod. Ideálny pre zbrane Nerf N-strike Elite/Mega/Rival Série. 2 SOUND&LIGHT ÚČINOK:Elektrické bodovanie cieľ má blikajúce svetlo sprevádzané simulované výstrely a rozbité sklo, Zvuk a Svetlo účinok na podporu strelec (AA batérie nie sú súčasťou). Veľké vonkajšie streľba cieľ zábavu. Vaše deti môžu hrať v vnútorné alebo vonkajšie. 3 ZÁBAVNÉ SÓLO ALEBO TÍMOVÁ HRA: Digitálny cieľ môže byť použitý ako sólo streľba vzdelávania zlepšiť zamerané. To môže tiež byť konkurenčné von s priateľmi a mať konkurenčnú hra cieľové skóre. 4 ZLEPŠIŤ STREĽBU SCHOPNOSŤ: Elektronické Bodovanie Cieľa bude automaticky Samostatne Stojaci po biť 3 ciele a bodovanie. Rozvíja hand-eye koordináciou & zostruje strelecké zručnosti. Dobré cvičenie pre oči, pomáha zlepšiť koncentráciu na vaše deti. 5 IDEÁLNY NARODENINOVÉ DARČEKY A VIANOČNÉ DARČEKY PRE CHLAPCOV A DIEVČATÁ!: Vhodné pre deti nad 3 roky a najlepší darček. Deti sa môžu tešiť na šťastný streľba lka kdekoľvek.

Štítky: guľka hračka, airsoft, pištoľ nerf, airsoft zbraň, nerf, pištoľ hračka, pištoľ nerf súpera, strieľať cieľ, blaster gél zbraň, elektrické zbrane nerf.


( 2 Hodnotenie )

Počet