2 ks PRACOVNÍK ABS Upravené Šikmé Línie Zotrvačníka Kolesa(zodpovedajúce ploché zotrvačníka klietky) pre Nerf Stryfe/Rapidstrike/Rýchly Červená

€8.10


2 ks PRACOVNÍK ABS Upravené Šikmé Línie Zotrvačníka Kolesa(zodpovedajúce ploché zotrvačníka klietky) pre Nerf Stryfe/Rapidstrike/Rýchly Červená(Presnosť Typ) - Black

Funkcie:

.100% úplne nové a vysokej kvality.

.Perferred ABS materiál, ktorý je pevný a odolný pre použitie.

.Zotrvačník kolesá s vysokou intenzitou a nízkou hmotnosťou nie sú ľahké byť mimo tvar, môže zlepšiť východiskovú rýchlosť, majú dlhú životnosť.

.Napodobňuje princíp Súpera, zotrvačník, ktorý je viac v blízkosti bullet a nie je ľahké zanechať škvrny.

.Kreatívne jemné línie na zotrvačník, kolesá' šikmé čiary môžu zvyšovať trenie, zlepšiť rozsah a počiatočnej rýchlosti peny guľka.

.High-end upravené zotrvačníka, aby streľbu rýchlo, presne a mocne, ktorý poskytuje najlepšie hry skúsenosť.

.Vhodné pre Nerf CS-18 N-Strike Elite Rapidstrike, Pre Nerf N-Strike Elite Stryfe Blaster, Pre Nerf Rebelle Rýchle Červená Blaster a viac.

.Môže byť použitý s Pracovníka hliníkovej zliatiny ploché zotrvačníka klietky, lepšie pracovať.

Použitie: vyberte zbraň kryt a vymeňte originál zotrvačník, potom recombination; výrobok je vhodný pre použitie v byte zotrvačníka klietky, nie je vhodný pre šikmé zotrvačníka klietky; výrobku musieť byť upravený vypnúť niektoré hrany, ktoré blokujú zotrvačník, spustiť, len návodom; výrobok je vhodný pre osoby nad 14 rokov.

Špecifikácie:

.Farba: Čierna

.Materiál: ABS

.Rozmery produktu: 3.5*3.5*1.7 cm

.Hmotnosť výrobku: 11.3 g

.Rozmery balenia: 10*6*3 cm

.Hmotnosť balenia: 29.4 g

.Balenie: Papierové Krabici

Obsah Balenia:

.2 x Zotrvačníka Kolesá

Štítky: airsoft gun metal, corolla multimediálne, 12 rozchod brokovnice, pištoľ nerf, škoda yeti, zápas zápasov pištole, airsoft zbraň, nerf, záber x, nerf pracovník.


( 2 Hodnotenie )

Počet