Vonkajšie Black Stropné LED Svetlá Nepremokavé Brány, Kuchynské Svietidlá, Jedáleň, Hliníkové Chodbe Domov Osvetlenie Lustre AC85-240V

€12.88


Špecifikácia

Napätie: menovité vstupné napätie 85V-240V,

Výkon: COB LED čip, 5W/7W/10W/12W,

Materiál: Hliník

Životnosť : 30,000 hodín

LED Farba : Teplá biela (3000-3200K) , Prírodná biela (4000-4200K), Niva biela (6000-6200K).

Vhodné pre inštaláciu prostredie: vnútorné prostredie,

QESTIONS A ODPOVEDE:

Otázka: Ako sa o IANLOV svetlo obchode ?

Odpoveď: IANLOV je profesionálna výroba pre domáce osvetlenie,použijeme lepšie surovín a LED zdroj svetla,Naša spoločnosť kladie veľký dôraz na po-predajný servis, sme dúfam, že každý z našich zákazníkov má dobrý zážitok z nakupovania

Q: Kto bude dovoliť colný poplatok? Odpoveď: Zvyčajne post office bude robiť colné odbavenie, ak pozemok je prilepené na ciel,bude kupujúci, ktorí sú zodpovední za colné odbavenie a zaplatiť požadovaný poplatok, Ak zásielka je vrátená z dôvodu kupujúceho neochota platiť clo, kupujúci znáša všetky straty. Prosím, prečítajte si pozorne pred objednaním. kontaktujte nás, Ak nerozumie, prosím .

Otázka: Ak pracovné napätie je na mojej krajine?

Náš všetky výrobok môže pracovať s 110~240V AC, takže by to malo fungovať vo väčšine krajín sveta.

Otázka: O balenie, ak škodu pri dodanie, ktorí budú dovoliť

Odpoveď: tento balík je pena + obal na ochranu, budeme robiť najlepšie, sme / predávajúci bude dovoliť, ak škodu pri dodaní ( Niekedy post office manipulácia náhodou by to mohlo poškodiť balík, ale málokedy sa deje situáciu príležitosť, nebojte sa, prosím )

ZÁRUKA

1. Naša spoločnosť sľubuje poskytnúť 100% po predaji záručný servis, uschovajte v kontakte s nami, ak výrobok má akékoľvek problémy pri používaní, my vážime našich zákazníkov.2. Počas doby záruky, v prípade akéhokoľvek problému sa deje kvôli kvality dôvodu ,prosím, družstvo vziať fotografie alebo videá na problém a odošlite nám ho na overenie.

3.Pre potvrdil výrobok chybný o váš súhlas ,môžeme vás poslať náhradné diely zdarma.

Spätná VÄZBA

Prosím, Nechajte 5 star pozitívnu spätnú väzbu ,Môžete spokojnosť je naša motivácia presunúť ďalej,Ak máte akýkoľvek Problém ,neváhajte nás kontaktovať,nám dávajú možnosť vyriešiť ho ,budeme ser som si, kým nebudete spokojní.

Štítky: nepremokavá taška, kuchyňa lampa, úlohou svetlá, lampa led, lamparas techo, led lesk, strop lightes moderné, led, luster pre krajinu, tin stropné svetlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet