PU Kožené Fotoaparát tvrdé puzdro Taška Kryt pre SONY ZV-1 ZV1 DSC-RX100 RX100 Mark VII VI V IV III II I 7 6 5 4 3 2 1 HX99 HX95 HX90

€5.33


Vlastnosti produktu: Vysoko kvalitný, kompaktný, ľahký, veľmi odolný materiál a ľahko sa prenáša Na ochranu vášho fotoaparátu proti škody, prachu a škrabancov Špecifikácia

Názov: Digitálny Fotoaparát Taška Prípade

Vnútorné Veľkosť: 120x70x30mm

Materiál: PU Farba: Čierna/Hlboké Šedá/Červená/Modrá

Upozornenie: Prosím, uistite sa, že táto položka môže uspokojiť všetky vaše potreby, pred nákupom (Položka veľkosť len pre vašu informáciu).

Balenie zoznam:

1. Fotoaparát Prípade Taška x1

VŠETKO JE ZAHRNUTÉ

Záruka a ručenie:

1.Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do usa v rámci záručnej doby. Musíte povedzte nám, čo vada. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

3. nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel,Dovozných ciel, daní alebo iných poplatkov colných

4. Ak máte akékoľvek problémy s objednávkou alebo doprava, prosím, kontaktujte nás, pred otvorením sporu. boli by sme veľmi ocenili!

Feadback:

Budeme veľmi ocenia za 5 hviezd spätná väzba raz, aby kompletné, dáme vynikajúcu spätnú väzbu absolútne.

Štítky: sony kamera pevný vak, 6v dc, sony rx100, olympus omd em10 mark ii, zv1, sony zv1, 12v orange, a7c klietky, taška foto, taška na fotoaparát.


( 3 Hodnotenie )

Počet