JCD Elektronika Spájkovačka Auta 80W LCD Digitálne Prenosné Spájkovanie Zbraň 150-500℃, Termostatické Dizajn Zváranie Spájkovanie Železných Auta

€7.36


JCD Elektronika Spájkovačka Auta 80W LCD Digitálne Prenosné Spájkovanie Zbraň 150-500℃, Termostatické Dizajn Zváranie spájkovanie železných auta Regulácia Teploty Režim: rozsah spájkovanie teploty je 180-500℃,teplo rýchlo,vysoká teplotná stabilita, môže chrániť váš zváranie objekty,JASNÝ LCD DISPLEJ: high-definition LCD displejom, ktorý zobrazuje teplotu stav jasnejšie

Oceľové rúry dizajn pomáha cool rýchlo. Štyri vetracie otvory na spájkovanie tip poskytovať lepšie tepelné vlastnosti ako ostatné. Energeticky efektívne,spotreba energie 70% nižšie ako v bežných spájkovanie liatiny,ktorý je viac úspor energie a životné prostredie ochrana. Spájkovačka Telo je ľahké, zníži používateľa únavu ruky. Slušné dĺžka kábla pre pohodlné používanie.

Táto ceruzka typ spájkovačka funkcia je silnejšia ako spájkovacie stanice. Jeho tepelný výstup držať pri konštantnej teplote.

Pre základné elektronické pracovať na dosky s obvodmi, šperky výrobu a opravy, ako aj väčšina model práce, táto jednotka sa bude robiť všetko. Nie spájkovať na špinavé kovov a veci, ktoré nie sú určené na spájkovanie.

Štítky: sh72 65w, diy electron auta, teplé spájkovanie smd, rýchle prepracovať stanice, spájkovacie stanice kit set, 858d moc, Spájkovacia Stanica, stanica yihua, malá pištoľ spájkovacia, žehlička na spájkovanie.


( 2 Hodnotenie )

Počet