Domáce Dekorácie Českých Bannery Macrame Stene Visí Gobelín Umenie Stenu Akcenty Žlté Guľôčky Strapce Elegantné Internátu

€3.73


Materiál: Biela Bavlna Veľkosť: 110 cm Hmotnosť: 410 g / cm Balenie: taška funkcie opp

Tieto jednoduché vence môžu byť použité v takmer každom prípade sprostredkovať pocit tepla, pohostinnosť a potešenie. Alebo, môžete jednoducho pridať ich do svojho die * a miestnosti na poskytovanie vaše dieťa s nádhernou miestnosti plnej šťastia a radosti.

Tento kus dodáva pleti a zábavu do každej miestnosti. Môžete zavesiť na okná, dvere, príborníky, krby, postele a pohovky, a dokonca aj nad postieľku v škôlke.

Materiál: bavlna a geometrické drevené korálky. Veniec má 7 trojuholníky a každý trojuholník je 20 cm široký. Celková dĺžka je 110, a vzdialenosť medzi jednotlivými trojuholník môže byť ľahko upravená.

Ho použiť na výzdobu svadby, narodeniny alebo iné oslavy doma a vonku, dokonca môžete zavesiť kvety a zelené rastliny na tento kus pridať zmysel dráma alebo zložitosti.

Štítky: estetické bikiny, mandala gobelín, boho home decor, gobelín gobelín, japonsko scenérie, krúžok superman, boho chic šaty, boho, macram, boho dekor.


( 1 Hodnotenie )

Počet