ZPWCamera Objektív Ochrana Telefón puzdro Pre iPhone 11 12 Pro XS MAX Mäkké Cukríky TPU Kryt puzdro Pre iPhone 12 Mini 8 7 6 6 Plus X

€3.11


Tekutý Silikón Candy Mäkkého púzdra Pre iPhone 11 Pro XS Max 6 S 6 7 8 Plus 5 5SE X XR Luxusné Pôvodná Kamera Chránič Úplné Pokrytie 1.Kompatibilný Model: Pre iPhone 2.Package zahrnuté :1*Telefón Prípad.(Nie Vrátane Telefónu) 3.Materiál:Tekutý Silikón. Poznámka: Okrem Apple 12/12 Pro/12 Pro Max/12 Mini/11 Pro Max/11 Pro/11, ktorý je presný fotoaparátu otvor na ochranu, ostatné modely nie sú. Skôr ako zadáte objednávku, prosím, na vedomie, ktoré si objednal. vaše zariadenie bude atraktívne a použiteľné pri chránený pred poškriabaním v tento Štýlový Nový prípad. Chráňte svoj telefón pred poškriabaním, prachom alebo náhradu škody. To foriem dokonale na telefón tvar a zároveň poskytuje jednoduchý prístup k životne dôležitých funkcií. Vzhľadom na rôzne nastavenie monitora a osvetlenie, môže to má nejakú farbu rozdiel od skutočnej položky.Ale garantujeme, že štýl je rovnaký ako obrázok znázorňujúci. ďakujem a prosím, láskavo pochopiť, Prosím neotvárajte sporu, alebo odísť neutrálny/negatívny spätnej väzby, bez komunikácie,budem odpovedať v lehote 12 hodín od prijatia správy.Vďaka.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Štítky: prečo prášok do pečiva, ihly nastaviť háčiky, sli papuče šedá, vesta gopro hero 4, xfinity x1 tv aplikácie, turecký zahŕňa j2, ihly zlato hlavu, shell yaoi xiao, turecký poháre modrá.


( 0 Hodnotenie )

Počet