Ultrazvukové Pest Repeller 6 Pack Najnovšie Inovované Ultrazvukové Odpudzujúce Škodcov

€9.34


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY

Funkcie:

Najnovšie Ultrazvukové Technológie s Inovované Čip: Prijatie najnovšie ultrazvukové čip vplyv myší, potkanov, pavúky, blchy, šváby, mravce, muchy, komáre na ich rokovaní a nervový systém, aby sa im nepríjemné a nepohodlné, ktorý bude riadiť je ďaleko od svojho domova a zabezpečiť ich nechcem sa odvážia prísť blízko vášho domova už. A čo viac, to odpudzujúce škodcov nebude zabiť škodcov.

PRIATEĽSKÉ A EKONOMICKÉ - Táto elektronická pest repeller je šetrné pre človeka a naše krásne zvieratá ako psy a mačky. Bez zápachu, tichý a žiadne žiarenie.Prípravky na kontrolu škodcov využíva zvukových vĺn na jednotku pešti a potkany preč bez zabíjania ich odchode škaredé mŕtvy hmyz alebo hlodavce za pre vás zaoberať.

Jednoduché Použitie a Inštalácia: Stačí pripojiť na naše ultrazvukové pest repeller, že To funguje, keď si všimnete hmlisté svietiť. Tento stroj by mal byť nainštalovaný 10-30inch preč od podlahy, a žiadne iné prekážky v okolí do 1 meter.

Pokrytie Priestoru: maximálne pokrytie našich ultrazvukové pest repeller je až 1200 metrov štvorcových. Vzhľadom na pevné steny, ktoré zmierňujú efekt ultrazvukovej vlny, odporúčame používať 1 jednotku na priemernej veľkosti miestnosti s pešti problém. Ďalšie jednotky budú potrebné vo väčších oblastí.

Viacúčelový&Úspory Energie: Náklady na menej ako 10 dolárov za rok, pri výrobe elektrickej energie, ale môže ušetriť stovky v nebezpečných pesticídov striekanie. Vhodné pre obývacie izby, spálne, kuchyne, skladu, domu, skladu, garáže domu, bytu, haly, nájomníkmi a viac.

Špecifikácie:

Produkt výkon: 5w

Frekvencia: 50-60Hz

Napájanie: 90-220v

veľkosť: 90*56*50mm

materiál: ABS

Farba: biela

Množstvo:6 ks

Plug špecifikácia: USA / Britskej / Austrália / Európska

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

6 x Ultrazvukové Pest Repeller (iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: čistič ultrason, odraziť, peštianska, myší odrážanie, elektrické ultrazvukové, odpudzovať škodcov, stroj ultrason, hlodavce repeller elektrické ultrazvukové, odraziť ultrazvukové, oem ultrazvukové.


( 2 Hodnotenie )

Počet