Ultrazvuková jednotka mačka a pes zariadenia Solárne vonkajšie repelent užitočné pre dom a záhradu Svetlo vták Živočíšnych Škodcov Odpudzujúce

€13.51


Módny Dizajn ! 100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvality!

Popis produktu: Driving range: pes, mačka, A. Do 110° sektor oblasť pred, v priebehu 6 až 8 metrov (Pozri manuálu pre podrobnosti) B. Solárny Panel: 5.5 V, C. 4*2/3 AA 300ah batérie D. príkon 0,5 W, prúd 0.12 A, napätie 4.8 V E. LED blikajúce funkcia: Zvieratá sú vydesení a nesvoji, keď počujú, ultrazvuk a elektro-optických bliká na nepriaznivé frekvencie. Tento produkt používa mikropočítačový technológie simulovať výrobu veľmi špeciálne ultrazvukové frekvencie, výsledkom v množstve neustále sa meniacich frekvenčných pásmach prostredníctvom špeciálnych vyžaruje prvky, takže sa šíri vo vzduchu stimulovať zvieraťa sluchového systému a vizuálny systém, čo spôsobuje jej fyziologické poruchy a pocit Nepohodlia a utiekol scény na dosiahnutie účelu jazdy ďaleko zvieratá.

Štítky: hmyz repeller solárne, vtáky repeller solárne, vtáky odpudzujúce ultrazvukové, ultrazvukové komár odpudzujúcich, odpudzujúce solárne hmyzu, vták repeller solárna sova, hmyzu repeller solárne, pešti odpudzujúce solárne, vták repeller solárny pohon, ultrazvukové multi funkcia vták odpudzujúce.


( 0 Hodnotenie )

Počet