M8 Variabilný Odpor Rovnováhu B25K B100K B500K s Center Detent 6,5 mm Závit Strednej Kliknite na položku Prepnúť Potenciometer

€10.20


Vitajte v našom obchode.

Prináša vám skvelé ponuky každý deň!

To je pre 6.5 mm Závit na účtoch v Centrálnych kliknite ,Veľkosť je 8 mm priemer

PS 1:je 10 mm závit na sklade príliš ,pls chat mi na odkaz

PS 2 : iné špeciálne špecifikácia môže byť prispôsobené ,pls napíšte mi.

1.Doprava:

Budeme loď položiek do 2 pracovných dní po prijatí platby.Prosím, uistite sa, že nám poskytne správne,presné a podrobné dodávané adresu.

Upozornenie:

Tovar bude odoslaný v pracovné dni, A dodania závisí od počasia ,regiónu a hoilday, víkendy vylúčené ,

*Čína Príspevok je pomalý ,zvyčajne trvá 20-35 pracovných dní ,** Brazília a ruská Federácia bude loger , 1-3 mesiac bude normálne ,tak to je lepšie zvoliť EMS ak potrebujete položku naliehavo.

2.Vrátenie tovaru a Vrátenie peňazí:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť každý zákazník najlepšie, čo môžeme.Avšak,budeme akceptovať vráti alebo vrátenie peňazí s ich origional stave, bez akéhokoľvek poškodenia.A kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.Pred vrátiť,prosím informujte nás .Vďaka!

3.Spätná Väzba Politiky:

Ak položka(y) dorazí vo vyhovujúcom stave, prosím, urobte si čas na opustí spätnú väzbu k nám, dúfame, že vyhrať 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu.

Vaša spokojnosť je naša sila!

4.Záruka:

Položka sa bude testovať pred odoslaním,bude v dobrom stave,pokiaľ sú nejaké problémy s položku,neváhajte nás kontaktovať.Venujeme sa Našim Zákazníkom Poskytovať tie Najlepšie služby Zákazníkom, a Budovanie silných Vzťahov s našimi Zákazníkmi, tak Prosím, kupujte s Confindence.

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím e-mail nás alebo byTradeManager a dávajú nám príležitosť na spoluprácu s vami!

Ďakujem za pozornosť!

Štítky: detent, 5 pin potenciometer, x9c104, b500k hrniec, b500k potenciometer prepínač, pedál prepínač, elektrický spínač pomocou časovača, 10k potenciometer s vypínačom, odpor, elektrická gitara objem.


( 3 Hodnotenie )

Počet