360 stupňov Nastaviteľný kovový Krúžok Stojan Grip Nárazov Zadný Kryt tpu puzdro pre iPhone 5 5S

€3.85


360 stupňov Nastaviteľný kovový Krúžok Stojan Grip Nárazov mäkké TPU mäkké Zadný Kryt puzdro pre iPhone 5 5S

Funkcie: Compatility - špeciálne Navrhnuté pre iPhone 5 5S

Premium TPU nárazníka a hladké obrane PC hard shell pre ochranu vašich investícií z kvapky, poškriabaním a nárazmi.

360 Stupeň Skladacia Späť Prst Prsteň je vyrobený z hliníkovej zliatiny, to umožňuje lepšie a bezpečnejšie uchopenie na dosiahnutie viacerých častí obrazovky. Poskytuje viacero uhlov pohľadu pre sledovanie videa a filmu ako stojan.

Dokonale sa hodí k vášmu iPhone 5 5S Prípade presné výrezy pre všetky tlačidlá a porty, zatiaľ čo hrajú vznesené rámu na život displej a fotoaparát vypnutý rovný povrch.

Štýlovo vyzerajúci dizajn s veľkým strane pocit, všade okolo ochranu pre váš prístroj s Priliehavo dizajn.

Čo je v balení? 1* prípad 1. Zvyčajne, Sme loď, na Svete bude HK-post/Čína post/Singapur post/DHL, Fedex, UPS,EMS/ ploché doprava. 2. Tovar vám bude dodávaný v 3 - 5business dní od vašej úhrady dokončený (Okrem Víkendov a Sviatkov). 3. Dodacia lehota trvá cca:(HK-post/Čína post/Singapur post/) A) Spojené Štáty: 8-22business dní, B) Austrália, Spojené Kráľovstvo: 15 - 25 pracovných dní. C) Španielsko, Francúzsko, Nemecko, Kanada : 15-30 pracovných dní. D) Iných krajinách: 35-65 pracovných dní. 4. Kontaktujte nás, ak váš položka nebola doručená po uplynutí 4 týždňov. Ale dôrazne odporúčame, aby kupujúci pomocou Urýchlené Služby EMS poštovné, ktoré je rýchlejšie a bezpečnejšie ako Letecky a v rozumnej cene. Tiež, Ak si nájdete DHL, Fedex, UPS a ostatné expresná doprava, dajte nám prosím vedieť. 5.Dodacia lehota trvá cca:( DHL, Fedex, UPS) 3-7 dní, 6.Dodacia lehota trvá cca:( EMS ) 15-25 deň

1. Zvyčajne, sme odpovedať na správy do 24 hodín, ak sa nechcete dostať odpoveď do 1-2 pracovných dní (s Výnimkou sviatkov), skontrolujte prosím vaše Správy box ešte raz, alebo Prosím pošlite nám e-mail ZNOVA.

2. E-mail je prioritou náš služby zákazníkom ak sa nemôžete dostať nás, prosím, zvoľte live odpoveď

1. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu (Rozbité, Chybný, Kúpené v error), prosím kontaktujte nás a to do 3 dní po doručení. 2. Prosím, kontaktujte nás O spiatočnú ADRESU, ak sa potrebujete vrátiť vec, nemôže vrátiť tovar na adresu, ktorá uvedené na obale (nie je v našej kancelárii?s adresy). Inak, nemôžeme prijať. Tiež prosím napísať poznámku v balíku a napíšte svoj IDENTIFIKÁTOR a Kupujúci Predávajúcemu ID. Potom môžeme vyriešiť hneď po tom, ako sme si to. 3. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, v záujme kvality pre výmenu tovaru. Prijímame len v pôvodnom balení. Prosím, uistite sa, že položka nemá človekom sabotáže. Len chybného výrobku môžu byť ponúkané exchange, budeme nenesie zodpovednosť, ak niekto, kto poškodené položky, keď ho nainštalovať. Vezmite prosím na VEDOMIE, že poštovné a manipulačný poplatok sa nevracia, všetky návrat poštovné poplatok by hradí kupujúci. 4. Vyhradzujeme si právo odmietnuť akékoľvek výnosy z objektívnych dôvodov.

1. Pozitívna spätná väzba je automaticky vykonáva raz platby vymazané. Sme uvítali vašu spätnú väzbu. 2. Star-skóre sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa niečo o vašej transakcii nespĺňa vaše očakávania. Prosím, dajte nám vedieť, a dávajú nám možnosť pracovať pre vás pred odchodom spätnú väzbu.

Štítky: pedále tulák, p20 cena uk, v fix súprava, hrnce netflix, rammstein sk, smart anténa, selcon žena, im žena hrnček, model bl 253.


( 0 Hodnotenie )

Počet