Klinec Vŕtací Stroj 35000rpm Profesionálne Nabíjateľná Nechtov Vrtné Súpravy s 1000mAh Telefón Power Bank Prenosné Elektrické

€34.78


Vysoká rýchlosť až 35000RPM:

Akrylové nechty, nail vŕtať prešlo, CE certifikácia; nastaviteľné 0-35000rpm rýchlosť, a podporuje dopredu/dozadu, super rýchly; vynikajúci viditeľné ovládanie rýchlosti vám môže poskytnúť vynikajúcu presnosť nechtov, leštenie účinok, bez obáv o bolí klinec. Aj toto je najlepšia voľba pre salón na nechty, vyvŕtajte!

Nabíjateľná, prenosné a 1000mAh mobilný telefón napájanie:

Tento bezdrôtový nechtov vŕtačka je úplne nabije za 2-3 hodiny a môže bežať nepretržite po dobu až 4 hodín. Má háčiky na stroj a môže byť zavesený na oblečenie, alebo umiestnená vo vrecku/tote. Mobilný telefón nabíjací port. Vezmite ho so sebou, aby nechty hry s priateľmi kdekoľvek, a pritom si užívať zábavu nabíjanie vášho mobilného telefónu.

Splnenie riadnym multi-účel:

Vybavená 6 profesionálne brúsenie hláv, ľahko vymeniť, a môže byť použitý s rôznymi 3/32 palcový stopkou vrtáky; silný a hladký, dosť pre prírodné akrylové nechty, gélové leštené prášok nechty, a odstránenie odumretých kožných, Mozole. Môže byť používané v domácnostiach a salóny, používa sa na rezanie, gravírovanie, frézovanie, brúsenie, ostrenie, brúsenie, rezanie, leštenie, vŕtanie, veľmi vhodný pre domáce nechtov, leštenie.

Viac efektívne používanie:

Profesionálne kvality a dizajnu, aby bezdrôtový nechtov vŕtať veľmi tichý, stabilný a s mierne vibrácie; chucka rukoväť môže byť zamknuté/odomknuté, čo je ekvivalentné poistenie vysokorýchlostné rotujúce brúsenie hlavu, bezpečnejšie a efektívnejšie.

Efektívny odvod tepla:

Hliníkový telefón nechtov polisher má dobrý odvod tepla účinnosť a dlhú životnosť. Vysoko kvalitné náhradné diely a príslušenstvo, veľmi kompletnej vnútornej štruktúry dizajn technické parametre:

Napájanie: 11.1 V lítiová batéria

Plnenie: 12,6 V 1000MA nabíjačku (nabíja, keď je červené svetlo je na; nabíjanie je dokončené, keď zelená kontrolka svieti)

Rukoväť môže byť prepnutý na zadnej strane

Batériu môžete pozrieť a označené

Rýchlosť číslo (zobrazenie hodnoty * 1000RPM)

Nastaviteľná rukoväť rýchlosti: 0/35000RPM

Funkcie:

Keď je rukoväť je vložená, napájanie je zapnuté. USB môže poskytnúť 5V nabíjací výkon, stroj začne normálne pracovať po stlačení tlačidla

Poznámky: odporúča sa, aby vytiahnite rukoväť, keď nie v použitie. Je možné zadať dlho v pohotovostnom stave dlhšie ako pol roka

Štítky: fólie na nechty, vŕtačky, blok sander nechty, klinec sander, prenosné buket práčka, elektrický stroj vŕtačky, banky moc, klinec suchšie prenosné, klinec freze stroj, uhol vrtné súpravy, vymeniteľné vŕtať nechtov vŕtačka.


( 2 Hodnotenie )

Počet