12 Typy/, veľa Ružový Kremeň Nechtov vrtáka Manikúra Stroj Rotačné Elektrické Quartz Ocele pilníčkov na Nechty Fréza Pedikúra Nástroje

€2.39


Elektrické Nechtov Vŕtať Quartz Bit Jemný Piesok 2.35 mm (3/32") Vysoká Tvrdosť & Neľahkej Kúrenie

Materiál: Quartz Farba: Ružovej Veľkosť: 12 rôznych veľkostí Hmotnosť: 20 g package: 12 Ružový Kremeň Nechtov Vrtákov

Balík obsahuje:

12 ks Klinec Vrtákov

Zákazník Oznámenie :

Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, pls robiť, kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívna spätná väzba, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie.

Služby Zákazníkom:

Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníka. Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín(okrem soboty a nedele).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Poštovné A Odovzdanie Termín:

1) Sme sa loďou po celom SVETE ako DARČEK.

2) tovar bude dodaný v priebehu 1-2 pracovných dní po platbe ukončené prijaté.

3) Položky sú dodávané z hong kong Post Letecky(pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo), dosiahnuť väčšina krajín, v 10 až 30 pracovných dní.

4) Dodacia lehota závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní. Ak sa nemôžete dostať to, po 38 dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie.

5) Prepravná môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

6)Prosím poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília , kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené .

7) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota.

8) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

9) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Vracia & Vrátenie Peňazí:

1)DOA(Dead On Arrival) alebo Nesprávny tovar vám bude ponúknutá exchange. Vrátenie bude ponúknuté v prípade, že zásoby nie je k dispozícii.

2)Kupujúci je potrebné zaplatiť vrátiť prepravné náklady. Položka musí byť vrátený nepoškodený, v pôvodnom okne.

3), Ak chcete, vrátenie peňazí, pretože položky vady, alebo nejaké iné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. Poplatok týkajúce sa reback mailing by mal byť prekonaný sami.

4)Menej ako 0,5% zväzok sa niekedy môžu stratiť,ale prosím, nebojte sa o to.Ak sa vám stále nedarí dostať svoje objednaných položiek v rámci odhad času,prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, ako rýchlo, ako môžete.Sme bude zodpovedný za preposielanie nové položky.

Štítky: vŕtačka gélové nechty, fólie na nechty, vŕtačky, hroznový rezací stroj, nechty stroj elektrickú vŕtačku, kai rotačné frézy, klinec boor nastaviť, kryštál kremeňa, vŕtačka na kov ocele, nabar nechty nástroje, čistič nechtov.


( 1 Hodnotenie )

Počet