Ryby Rozsahu Vzor Žlté Okno Opony pre Obývacej Izby, Spálne, Elegantné Dekoračné České Záclony Rustikálny Orientálna Fotoshtory

€16.43


O Tento Produkt sa nepredáva 1 Panel k Dispozícii Opony typ Hlavičky: Priechodka, Pásky pre háčiky, Tab top, Rod Vrecku, Ceruzka Pleat Mierny rozdiel v farbu, môže dôjsť v dôsledku rozdielu medzi online fotografie a skutočná vec, To je ako výsledok osvetlenie a nastavenia displeja Všetky závesy sú vyrábané ručne, Ako je to individuálny dizajn môže byť 2-5 cm odchýlka. Prijať Zákazku, povedzte nám, prosím, veľkosť, ktorú chcete pri objednávku Tipy: Pre správne plnosti, panely by mali merať 2-3 násobok šírky okna

K Dispozícii Opony Hlavičky Typy

Informácie O Produkte

Ako Opatrenie na Záclony

Podobné Produkty

Nakupovanie Poznámky

Platby

100% platby pred dodaním, prosím, uistite sa, že ste opustili úplne správne informácie, obsahovať meno a priezvisko, adresa, psč, telefónne číslo, tovar bude dodaný na adresu, ktorú ponechané v objednávke, a "P. O. box" nie je dovolené adresu.

Uprednostňujeme platbu cez VIAZANÝ, ktorý je zabezpečenie, spôsob, ako pre vás.Ak chcete platiť iným spôsobom, prosím, kontaktujte nás.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane expedičný poplatok (okrem doprava zadarmo).

Doprava

Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Spätná väzba Naším cieľom je 100% pozitívnych ohlasov a 100% spokojnosť zákazníka. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Štítky: vysoké biele záclony, rustikálny st, orientálna záclony bielizeň, české opony, tyče na záclony obývacia izba, prímorské priesvitné záclony, zomrie záclony, boho, záves pre live priestor, film okno.


( 0 Hodnotenie )

Počet