Deti 4G Smart Hodinky GPS LBS WIFI Polohu Vzdialený Monitoring videohovor pre Android IOS Módne Deti Tracker Smart Hodiny DF55

€44.58


4G Smart Hodinky GPS LBS WIFI Polohu Vzdialený Monitoring videohovor s Android IOS Módne Deti Tracker Smart Hodiny DF55

Drop shipping,

Exkluzívny dizajn a módne zásuvka na kartu SIM Parametre Systémové požiadavky:Kompatibilné s ISO alebo Hardvérovej platforme Android:9820E kombinácia Pamäte:4GB+512 MB Miesto:LBS+GPS+WIFI Viacerých polohu Antény pre pásmo GSM:900/1800 TDSCDMA ; B34/B39 WCDMA :B1 TDD-LTE :B38 B39 B40 B41 FDD-LTE :B1 B2 B3 B5 B7 B8 Obrazovka rozlíšenie:240 x 240 veľkosť Obrazovky:1.4 cm Dotyková obrazovka:OGS kapacita Batérie:700mAh Pracovný čas:48hours Fyzické tlačidlá:1(zap / SOS / home) Foto:Podpora,30W SIM karty:Nano sim karty Roh:916 Jazyk:Nadnárodné možnosti Motor:Voliteľné Nabíjania rozhranie:micro USB Nepremokavé trieda:IP67 Základné funkcie: Hovoru funkcia: Hlasový hovor, videohovor(app) zobrazenie času:digitálne zobrazenie času Chat: v Reálnom čase hlasové konverzácie Stopa:História prehrávania Fotografie:Hodinky môžete fotografovať nezávisle Diaľkové foto pričom:app, môžete ovládať sledovanie, aby fotky Bezpečnej oblasti: Inteligentné upozornenie elektronických plot SOS o pomoc: "One touch SOS volanie o pomoc, Tri SOS rodiny čísla" Hlas monitorovanie:Diaľkové tichý hovor späť monitorovanie Trieda Rozvrh Karty:Nastavenie týždenný kurz Nerušený čas:prosím, nevyrušuje mi počas štúdia! Zelená brána firewall:Filter neznáme čísla a informácie SMS pripomienka:Nízky stav batérie pripomienka SOS pripomienku, Telefónny zoznam:Podpora Diaľkového vypnutia:Zabrániť škodlivému vypnutie Láska Ocenenie: Dieťa je skvelé. Dajte mu päť hviezdičiek pri Pohľade na hodinky: Smart Hodinky mieste kedykoľvek a kdekoľvek Tempom, pričom:Podpora Pozerať na budík:Tri sady pozerať na budík obsah balenia: 1* Inteligentné Hodinky 1* Nabíjací Kábel 1* Návod na použitie 1* Box určených na predaj v Maloobchode

Ako Používať Tracker APLIKÁCIA:

1.Skenovanie QR kód na Návod na obsluhu.

2.Stiahnuť APLIKÁCIU "Setracker2" a Zaregistrujte Účet.

3.Vyberte jazyk a server oblasti. Po skenovaní ID zariadenia a vyplňte do účtu, názov účtu a heslo. Musíte vybrať jazyk a server vášho priestoru pred chcete dokončiť to. existuje 5 sever vo svete teraz, sú Hong kong, Ázia a oceánia, Severná Amerika, Južná Amerika, Európa a Afrika.

Sme nastavili pozerať na IP adresu vašej krajine pred odoslaním hodinky. Akonáhle oblasti služieb, ktoré si vyberiete je iné, IP adresa sa na hodinky,hodinky nebudú môcť pripojiť k sieti.

4.Skenovanie QR kód nálepky (ID) o zadný kryt, hodinky,alebo vstúpiť do ID zariadenia, viazať sa na hodinky.Každý hodinky má len jeden jedinečný IDENTIFIKÁTOR, možno použiť iba raz, a to je prístup na pripojenie medzi sledovať a tracker APLIKÁCIE.

5.Po vykonaní krokov uvedených vyššie, ak sa chcete prihlásiť do aplikácie, a naviazať sa na hodinky zariadenie, potom sa zistilo, že hodinky môžete volať, ale GPS nemôže pracovať,a APLIKÁCIA zobrazí výzvu, že nie je prístroj online.

Môže to byť preto, že IP adresa sa na hodinky nepatrí do vašej krajine, alebo od svojho poskytovateľa mobilných služieb nie je na serveri.

Prosím, kontaktujte nás okamžite namiesto otvorenia sporu, budeme poskytovať technickú podporu, ktorá vám pomôže problém vyriešiť.

Štítky: smartwatch, chlapec dieťa hodinky, gp tracker, muži smart hodinky, slim kid smart hodinky, sledujte wifi, jednoduché hodinky, gps, bs vodotesné hodinky, smart hodinky deti 4g hd, baby monitor monitory.


( 1 Hodnotenie )

Počet