FENNASI kombinézu Duté Z Nylonu Otvorená Podprsenka Crotchless Šaty, Sexy Erotické spodné Prádlo, Pokušenie, Transparentné Žien Bielizeň

€10.75


Dobrý deň, Môj priateľ! Vitajte v našom obchode.

Informácie:

Hodí Výška: 152-180 cm (Vysoko Elastický)

Hodí Hip: 80-110 cm (Vysoko Elastický)

Hlavné Zložky: Nylon

Farba: Čierna,Červená,Modrá,Žltá,Biela

Umývanie Metóda: Ručné pranie so studenou vodou,nie práčke,&dry cleaning&bielenie,hung out to dry.

Tipy: Všetky fotografie produktov sú skutočnú šancu obrázky, pretože obsahujú 18 zakázaný obsah, na nekryté časti bol, na ktoré sa vzťahuje zakázané obrázky

Upozornenie:

1.Ak sa rozhodnete "Yanwen Ekonomické Air Mail" zásielky. Túto zásielku neponúka informácie, doprava, ale sme si istí, že môžete dostať ju. (nemôže to byť skladba po parcely ľavej Čína) .Ak potrebujete úplné sledovanie ,prosím, zvoľte "Čína Príspevok Registrované Air Mail" alebo "ePacket" ,a pridať peniaze na sledovanie.Prosím neotvárajte spor do 60 dní.Prosím, kontaktujte nás, aby sme to riešili.Vďaka za vašu podporu.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím pochopiť. Uistite sa, že vám nevadí, skôr ako zadáte objednávku.

3.Je tam 2-3 cm rozdiel podľa ručné meranie.

Dostanete: 1 erotická bielizeň

Štítky: crotchless fleece kombinézu, mladé dievčatá v podprsenka a nohavičky, sexy podprsenka set hot sex, veľkosť spodnej bielizne crotchless kombinézu, hot sexy mladé dievča, mladé dievčatá, podprsenky a nohavičky ženy, crotchless nastaviť, patchwork bielizeň kombinézu, crotchless latex kombinézu, lacné spodné prádlo kombinézu.


( 0 Hodnotenie )

Počet