JIANIW Blackout Závesy Závesy Pre Obývacia Izba Okno Liečba Nepremokavé Škvrna-dôkaz Závesy pre Spálne Zákazku

€5.62


1. Poznámka: Cena je za 1 kus opony 2. Veľkosti: Ak chcete zmeniť dĺžku, prosím zanechať odkaz ľubovoľnej dĺžky Menej ako 270cm,cena je rovnaká,Prijať Vlastné ( ak sa vám nepodarí nájsť veľkosť, ktorú chcete, pls, neváhajte nás kontaktovať.) 3. Tipy: Pre správne plnosti, panely by mali merať 2-3 násobok šírky okna 4. Prosím, nechajte mierne odchýlky ( 1-3 cm ) vzhľadom na lemovanie 5. Všetky položky sú skutočné streľba. Avšak, rôzne monitory a rôzne jasu môže spôsobiť farby mierne líšiť 1 ks záves Package zahrnuté: v cene: Háčiky ( Háčiky Top: 4 háčiky pre merač ; Ceruzka Pleat: 10 háčikov pre merač), Nie je Zahrnuté: Strapec/Tieback/Korálky

Platby

100% platby pred dodaním, prosím, uistite sa, že ste opustili úplne správne informácie, obsahovať meno a priezvisko, adresa, psč, telefónne číslo, tovar bude dodaný na adresu, ktorú ponechané v objednávke, a "P. O. box" nie je dovolené adresu.Uprednostňujeme platbu cez VIAZANÝ, ktorý je zabezpečenie, spôsob, ako pre vás.Ak chcete platiť iným spôsobom, prosím, kontaktujte nás.Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane expedičný poplatok (okrem doprava zadarmo).

Doprava

Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Spätná väzba

Naším cieľom je 100% pozitívnych ohlasov a 100% spokojnosť zákazníka. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

1.Ako umývanie opona?

Od záves môže byť redukované, v tranzite, bude to nie je veľmi hladký, ako je na obrázku. Po prijatí to, mali by ste sprej trochu vody na záves, potom miesto v tieni, aby sa suché. Ak máte železa, to bude lepšie. Pranie stroj je k dispozícii, ale odporúčame suché čistenie. Prosím, umývanie oddelený od ostatných textílií. Nepoužívajte bielidlo a stredných železa 160 stupňov.

2.Ako môžeme dodať tovar?

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy zdarma. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Objednávka viac ako $150.00,lode tým, EMS alebo DHL. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť.

3.Nedostávajú tovaru alebo niektoré problémy?

Kontaktujte nás pre čiastočné /úplné vrátenie peňazí po potvrdiť problém navzájom.

4.Spätná väzba.

Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

5.Obráťte Sa Na Nás.

Môžete nás kontaktovať na odchode správu na www.tantra-egypt.sk, alebo pošlite nám e-mail, budeme reagovať e-mailu do 24 hodín. Budeme radi odpovedať na žiadne otázky, ktoré môžete mať, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Štítky: dvojvrstvový závoj opony, 80 blackout závesy, barokový vintage záclony, persiana, fialové zlato závesy, opona ulici, 7 čakra, zomrie záclony, zatmenie opony, záves pre live priestor.


( 1 Hodnotenie )

Počet