AKARZ Slávnej značky prírodné Kvasinky sérum extrakt podstate tvár bieliace sérum na tvár starostlivosť o pleť rozptýliť žltý pigment

€2.46


17262 AKARZ HODNOTU POKRMOV 5 V 1 (10 ML*5)

Kvasinky extractwhitening starostlivosti o pleť rozptýliť žltý pigment Kvasiniek pomocou špeciálnych strojov technológie ťažby, cez veľké množstvo klinických štúdií potvrdzujú: zubov kvapalina pre vysokú bezpečnosť, vysoká účinnosť, s niekoľko hodín po pleť sa zlepšila zjavne vidieť, úzke póry, pleť bielu a ponuky, sedem až pätnásť dní, výrazne oslabiť kože červené a biele škvrny. Kvasinky - Black špeciálne bieliace kvapalina je kozmetickom priemysle bieleho kráľa, neobsahuje žiadne viesť hold triedy krajiny zakázaných látok s žiadne vedľajšie účinky, žiadna závislosť, žiadne poškodenie kože, dlhodobom užívaní zubov. Kvasinky, extrakt z vysoko lešteného pyré z obsahujúce VC a VE rastlín, lístie, po dvoch mesiacoch kvasenia, a potom prostredníctvom high-tech zariadenia, prax (droždia), je vo všeobecnosti tony z čerstvých listov možno extrahovať 3 5 kg čistého kvasiniek, a pri extrakcii bakteriálne infekcie, inak všetky dať z praxe kvasiniek bude 3 - 7 dní a stanú odpadom, kyslé. Kvasinky sa objavil šokoval celý kozmetický priemysel v Afrike, a Japonsko má stať krásu Jiapin základné ušľachtilé ženy, obzvlášť rád viac čiernej, pretože kvasinky sú extrahované z rastlín ako každý vie,, s jed Hg viesť, aktivácia buniek pokožky, kvasnice s vysokým čistota VC, VE a iných zložiek, môže byť absorbované priamo cez povrch, nesmie byť ústna, sa môžu dosiahnuť účinok krása pokožky. Popis produktu: kvasiniek je druh vysoká bezpečnosť a vysoká účinnosť zubov riešenie, iba pleť bude mať iný zlepšenie. Ak používate na pokožku cyklov, tam je nečakaný efekt Ach, vaša pleť biela a ružová. A riešenie je extrahované z rastlín, bez poškodenia pokožky, žiadna závislosť, jednoduché použitie, kvapalina sa vstrebáva priamo cez povrch kože, bez ústne, môžu dosiahnuť účinok krása pokožky. Hlavné zložky: destilovaná voda, aktívne kvasinky, extrakt, vitamín PP, aloe extrakt, kyselina hyaluronová. Hlavné účinky: bohatý na prírodné aktívne kvasinky, VC, VE a ostatné komponenty môžu byť priamo absorbované povrchové, hĺbkové čistenie pleti, bielenie, detoxikácia, vyváženie farby pleti, inhibujú aktivitu tyrozín, zníženie tmavý pigment, aby sa pleť biele a svetlé. Starostlivosť o pleť kroky: facial cleanser, toner, emulzie, drogy, podstatou / krém, krém Spôsob použitia: Po čistení a tónovanie, 2-3 kvapky s miestnymi akné, jemne masírujte, kým sa vstrebáva.

Štítky: vínnych kvasiniek, alkohol droždia, koji, extrakt, extrakt koreňa zázvoru, Čučoriedka extrakt, Avokádo extrakt, moonshine droždia, pleťové čistiace systém, portulaka extrakt.


( 1 Hodnotenie )

Počet