H50 2" zdvih 50mm cestovné Elektrický lineárny pohon DC motor DC 24V 10 mm/s Ťažkých Tlačné 90 kg pre starostlivosť o posteľ otvorenia okien

€29.88


******************************Tento popis produktu štart************************ ** **

H50 2 cm(50 mm) zdvih Electric linear actuator jednosmerný prúd, DC 24V, 10mm/s, Ťažkých Tlačné 90 kg, pre starostlivosť o posteľ, vysoká Kvalita, veľkoobchod/maloobchod

Akceptujeme aj prispôsobiť pre 12V verzia.

Obal zobraziť

UPOZORNENIE: motor nie je kontinuálne ísť a späť systému, ak je potrebné kontinuálne ísť a späť, mali by ste pridať špeciálny radič sami seba potom.

Rozmer Výkresu

Výzva:

Uzavreté veľkosť (Minimálne nainštalovať veľkosť) je L 0 =105 mm +S.

Plne rozšírená veľkosť (Maximálna nainštalovať veľkosť) je L 1 =105 mm +S+S , S je zdvih.

Ako zdvih 50 mm, L 0 =155 mm , L 1 =205 mm .

Akékoľvek dva motory " rýchla nebudú úplne rovnaké, DC motor je rýchlosť tolerancia je ±10%. Ak si objednáte 2 motory, budeme sa snažiť vybrať dve, ktoré rýchlosti sú podobne, ale my sme si nie ste istí, motory " rýchla sú úplne rovnaké.

Špecifikácie

Výkon: 20W

Napätie: 24V DC

Č Rýchlosť načítania: 10 mm/s

Menovitý Ťah: 90 kg

Práca pravidlo: 10%. Nakladanie menovitý ťah potrebovať 10% práce pravidlo. V 20 minút, 2 minúty práce 18minutes zvyšok. Ak je l ower zaťaženie môže predĺžiť pracovný čas.

Pracovné teploty: -15~+60degree.

Chrániť úroveň: IP54

Body materiál: Zliatina Hliníka

Ultra nízka hlučnosť

App lications

Lineárny pohon je pomocné jazdy zariadenia, široko používané v lekárskych, Zdravotníckych posteľ, masážne kreslo, elektrické nohy gauč, fitness vybavenie, starostlivosť o posteľ, okno , ELEKTRICKÉ nábytok, domácnosť, stroje, hutníctvo, bane, ropné), chemický priemysel, doprava, zdvíhacie, dopravy, stavebníctva, potravín a krmív priemysel. Widly žiadosti v súlade, masážne kreslo, automobilové , vetranie otvorené okno, armádu, etapa, textilné, čistiarní odpadových vôd a iných odvetviach zariadenia.

Môžete tiež záujem Napájanie +regulátor súpravy pre lineárny pohon:

******************** ** **** Na konci tohto produktu popis ********************** **

DC Linear Actuator Katalógu , kliknite na tlačidlo zobraziť viac informácií:

Vyhľadať v našom obchode "Séria+Ťahy", ako "série H zdvih 100mm" hľadať "H100" .

Akceptujeme platobné metódy poskytované www.tantra-egypt.sk Escrow. V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard alebo Bankovým Prevodom . Viac možností platby budú pridané v blízkej budúcnosti.

Escrow je bezpečné, jednoduché a je to ZADARMO. Nie je potrebné vytvoriť viazaný účet. Všetko, čo potrebujete, je Alibaba.com Členstvo. Escrow je zadarmo pre kupujúcich, nie?t musieť zaplatiť za Escrow.

Sme tiež accpet Westernunion .

Budeme posielať položky do 1 až 3 dní po vašej úhrade.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Dodávame prostredníctvom Čína Príspevok Vzduchu Parcely/e-Mail v predvolenom nastavení, ktoré zvyčajne trvá 15 až 35 dní. Je to závisí od destinácie a účinok oboch zvyky, sviatky, počasie.

Ak potrebujete rýchlejšie dodania si môžete vybrať EMS/UPS/DHL/FEDEX/TNT, ale kupujúci by mal platiť expresný príplatok.

Prosím, dobre všimnite si, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie ako sa dá.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok . Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Sme zodpovední za škody a straty v poštovné, dokonca myslel, že škoda je takmer nemožné.

Ponúkame voľné náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru . Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme vymieňať si ich čo najskôr.

Nechať 5-hviezdičkový ak ste spokojní s týmto nákupom. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je moc na našu prácu.

Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu . Budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť všetky problémy.

Ak necháte negatívnej spätnej väzby pred kontaktujte nás, my si myslíme si, vzdať sa všetkých služieb.

1. Fotografie a obchodné značky sú prijaté podľa seba, každý, kto kopírovať z nás bez nášho súhlasu, sa bude zaobchádzať s právnymi akcia!!!

Štítky: elektrické push tyč, posteľ motora, lineárne tabuľka, elektrické kartáčovaný motora, obytný automobil elektrické posteľ, 150w dc motor, lineal servomotora 12v, 2 v 1 pre notebook, 6000n linear actuator, lineárne servomotora 12v napätie.


( 0 Hodnotenie )

Počet