12N16P trojfázový Striedavý Vzácnych Zemín Magnet Vonkajší Rotor Motora Malé Magnetické Medzera Motora pre Model Auta UAV 4 Os Pevné Krídlo

€3.85


12N16P trojfázový Striedavý Vzácnych Zemín Magnet Vonkajší Rotor Motora Malé Magnetické Medzera Motora pre Model Auta UAV 4 Os Pevné Krídlo

Funkcie:

Podľa hráč reakcie, po rewinding v 0.35 riadku, môžu byť použité ako hlavný moc pevné krídlo lietadla. To môže byť použitý ako jeden alebo dva, a to môže byť použitý ako vodný. Spätnú väzbu efekt je veľmi dobrý, magnetické rozdiel je veľmi malý, a hmotnosti je veľmi ľahké. 11.8 g, magnetické rozdiel 0,2 mm, a všeobecne 2212 striedavé je 50g, magnetické rozdiel je 0,5 mm, po úprave, motor účinok je lepší ako slávny vody pevné-krídlo, značka-názov lietadla.

1: hlavné výhody: nízka hmotnosť; magnetické rozdiel je veľmi malý (0.7 krútiaci moment je takmer rovnocenné 2A s magnetickým rozdiel 0,5 mm); inštalácia pozícia je v strede motora, vonkajší rotor môže byť skrytá v trupe, tak údržbu, život Dlhý (väčšina vonkajší rotor motory sú chvost montáž, rotor je vystavená, prachu a vode sú veľmi ľahké vstúpiť motora, údržba a ochrana je viac nepríjemné)

2: hmotnosť je 11.8 g, 5V-14V môžu byť použité, a moc je vysoká, ak napätie je vysoká. 12V výstup 3.44 wattov energie (to je výkon, spotreba energie je 7w, moc sa zvýši o 1v, moc sa zvýši o podiel viac), účinnosť je 49%, v otáčky bez zaťaženia je 5730rpm, no-load prúd je 0.127 a odpor prúd je 1.38 A. odporový moment je 26.8 mNm. Akékoľvek 2 vodiče sú pod napätím, 0.7 ruku krútiaceho momentu nie je malá, a krútiaci moment je silnejšie ako mnoho veľkých motory (testovanie vonkajší rotor puzdro, vonkajší priemer rotora je 23 mm, všeobecné motora je len pár mm)

3: Veľký vonkajší priemer rotora 23 mm (na účely vonkajší rotor je zvýšenie krútiaceho momentu), trupu dĺžka je 12 mm, hriadeľa dĺžka je 12 mm, polovica dĺžky D osi (6 mm), 16 vzácnych zemín magnety, 12 slot statorového, stredné a nízke rýchlosti výkonu typ, dvojité guličkové ložisko, dlhá životnosť, dizajn (nízka rýchlosť, vysoká účinnosť, môže riadiť veľké rezne, nízka rýchlosť je tiež zárukou dlhého života, príliš vysoké otáčky ložisko je ľahké zlomiť)

4: môže byť vymontovaný s malými ramenami alebo domáce gadget (všimnite si, že to musí byť podporované statorového hliníkový blok, s hornej metóda, vonkajší rotor môže byť vytiahol späť, nemôže byť ťažké vytiahol), hráči s silné ruky môže kolo hrubú čiaru ( neodporúča sa príliš hrubé, pretože priestor je malý)

5: Pôvodne používaný pre hučí, to môže byť tiež použitý pre 4 os lietadla (micro môže byť tiež použitý pre výkon vretena), RC, alebo iný model výkon

Package Zahrnuté:

1PCS x Motora

Štítky: striedavý motor, c24 wpl, cnc router, makita tool, výstroj plastové, model tamiya, bldc, skok starter, Striedavé, 12v motor.


( 1 Hodnotenie )

Počet