Priedušný Oka Skladacia Pet Schody Odnímateľný Pet Posteľ Schody Psa Rampa 2 Kroky Rebrík pre Malé Psy, Mačky Puppy Posteľ M/L

€9.63


Priedušný Oka Skladacia Pet Schody Odnímateľný Pet Posteľ Schody Psa Rampa 2 Kroky Rebrík

Popis

Pre domácich miláčikov, ktorí sú zranení, starší, alebo problémy s prístupom na svoje obľúbené miestach, aby sa relaxovať, alebo sa hrať, môže to byť smutné vidieť ich boja. Môžete im dať pokoj s Labky & Kamaráti Pet po Schodoch. K dispozícii v 2-Krok forme, Pet Schody sú pevné a pohodlné pre domáce zvieratá na prechádzku, alebo stúpania na. Oni môžu tiež vybrať zvyšok na hornej krok, ak si to želajú. Mäkká tkanina udržiava ich v teple. Ideálny pre malé psy, alebo pre starších psov a mačky, ktorí trpia artritídou, bolestivé kĺby, nadváha tiel alebo dysplázia bedrového kĺbu. Dať vaše zvieratko späť svoju nezávislosť a umožniť im prístup gauče, rímsy & ťažko prístupných priestoroch, ktoré sa snažia vyliezť.

ČALÚNENÁ PET SCHODY: Dať vaše zvieratko nezávislosť na prístup k gauče, rímsy & ťažko prístupných priestorov

IDEÁLNY PRE STARŠÍCH CHORÉHO domáce ZVIERATÁ: Ideálne pre staršie zvieratá trpia artritídou, bolesť kĺbov, dysplázia bedrového kĺbu

IDEÁLNE PRE VEĽKÉ a MALÉ PSY: Pet kroky sú ideálne pre malé a veľké psy podobne. Držať až do 200 libier

STROJ UMÝVATEĽNÝ POKRYTIE: Mäkký kryt je umývateľný a je jemný na vášho domáceho maznáčika

Moderný dizajn, ktorý je ideálny na skladovanie a zaberá malý priestor vo vašej domácnosti.

Robustný stavať. Naše pet schody sú ideálne pre psy a mačky všetkých veľkostí. Postavené na posledný naše schody môžu mať až 200 libier napriek tomu sú ľahké a ľahko sa pohybovať.

Žiadne náradie potrebné na montáž

Materiál: Mesh M Ploché Veľkosť: 50 x 30 x 10 cm/ 19.7"x11.81" x 3.9"

Zložiť veľkosť: 35 x 30 x20cm/ 13.8" x 11.81" x7.9

L

Byt Veľkosť: 67 x39 x 10 cm/ 26.3"x15.3" x 3.9"

Zložiť veľkosť: 47 x 39 x20cm/ 18.5" x 15.3" x7.9

Balík obsahuje: 1PC Pet schody

Štítky: pes schodisko, pes rampa, pes mat nepremokavé, posteľ pre mačky, pes krok, anti psa, domáce drevené pelechu, pes, pet rampa, batéria eee pc, mačka schodisko.


( 0 Hodnotenie )

Počet