Veľkej Telocvični Tašky Pre Ženy S Topánka Priestoru Nepremokavé Fitness Tašky Pre Mužov Batožiny, Cestovné Tašky, Športové Duffel Batoh Nylon

€23.06


Názov:Veľkej telocvični tašky športové Veľký batoh veľkosť:50*29*29 cm Malej veľkosti:45*24*24 cm Veľké, hmotnosť:0.6 kg Malá hmotnosť:0,5 kg, Big kapacita:25-35 L Malé capaciyt:20-30 L Materiál:Nepremokavý Nylon Poznámka:Inovovaná verzia s oddeleným skladovanie obuvi tašky Normálnej verzie tašky nemajú samostatné čistenie tašky. Nezávislé topánka taška Watrproof Nepremokavé tkaniny vo vnútri textílie Porovnanie Inovovaná Verzia s bežnou Verziou Inovovaná verzia Všeobecné Edition Nezávislé topánka taška Mať notndependent topánka taška

Inovovaná verzia Všeobecné Edition Pletivo vaku knihy taška Inovovaná verzia Všeobecné Edition . Inovovaná verzia Všeobecné Edition Inovovaná verzia Všeobecné Edition

1 Tovar reálne mapy a skutočné komodity farba je veľmi blízko.

2, Pretože farebný kontrast a jas displeja nie je rovnaký, mierne farba nie je kvalitný problém.

1.Štandardné Služby: Čína Príspevok Air Mail na celom svete, USPS do USA, obe sledovať.

2.Urýchlené Služby: Čína príspevok EMS,sledovať na web of China Post EMS.

3.Vyplňte, prosím, vaše dodávky adresu, kontaktné telefónne číslo,obzvlášť v Rusku kupujúceho,potvrďte prosím vaše celé meno.

4.Dodacia lehota: doprava čas počas prázdnin bude dlhšie, než je obvyklé.

1. O chybné položky, zákazník má 7 dní na žiadosť o vrátenie alebo výmenu,prosím, dodanie fotografií o balenie a produktov pre nás v prvom rade!

2. O nesprávnu položku,musí byť vrátený v originálnom a nevyužité stave a musí byť tiež v jeho originálne krabice a obaly,štítky.

3. Prosím kontaktujte nás ohľadom podrobností po prvé pred akcia!

1. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

2. Akékoľvek problémy,prosím neváhajte a kontaktujte nás na prvý krát pred Neutrálne alebo Negatívne spätné Väzby s menej ako 4 hviezdičky hodnotenie, budeme sa snažiť vyriešiť to pre vás!

Štítky: taška cez víkend, itiwit vodotesný vak, nepremokavé duffel, duffel odev taška ženy, športové tašky vklad, taška na rameno, Batoh, veľké ženy šport, telocvičňa šperky, batoh rakety.


( 1 Hodnotenie )

Počet