Posilňovňa Taška Športové Gym Tote Cestovné Cvičenie Plávať Jogy Taška s Suché, Mokré, Multifunkčné Vrecká EDF88

€14.22


body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; }

Posilňovňa Taška Športové Gym Tote Cestovné Cvičenie Plávať Jogy Taška s Suché, Mokré, Multifunkčné Vrecká EDF88

Popis:

1. Vlhké oddelené priestoru: Špeciálne navrhnuté pre ukladanie mokré predmety alebo špinavé oblečenie po cvičení, ako sú ponožky, spodná bielizeň, plavky, uterák alebo plávanie okuliare. Tak to môže byť použitý ako suché, mokré oddelené športová taška, tašky, plážová taška, plávanie taška, weekender vak, vrece cez noc. Poskytuje robustné, odolné a dlhotrvajúci výkon.

2. Jednotlivé topánka je pre vedenie vaše topánky a špinavé výstroj oddelené bez dirtying zvyšok svoje veci. To môže udržať svoje vrece viac organizovať.

3. Tento telocvični taška môže byť použitý ako holdall/ taška cez rameno/crossbody taška/duffle tašky . Trvanlivé dve polstrované ramenné popruhy môže tento taška a batoh, alebo batoh. Odnímateľný ramenný popruh môže ľahko premeniť batoh do crossbody taška/taška cez rameno. To tiež môže byť použitý ako záložný taška v prípade, že váš kufor zväčší.

4. Veľkosť: 49*25*22 cm, je to kompaktný telocvični taška, vyhovuje väčšine telocvični/klubu, šatne dokonale, alebo ako carry-on taška pod sedadlo v lietadle. A prichádza s dual rukoväte a nastaviteľný, odnímateľný ramenný popruh pre vlastnú prepravu.

5. Je to veľký čierny telocvični vrece pre vnútorné i vonkajšie športy. To je skvelá taška na cvičenie, cestovné, športové aktivity, tenis, basketbal, jóga, rybárčenie, lov, camping, turistiku a množstvo outdoorových aktivít. Vhodné pre telocvičňa športová taška, školské vrece, cestovné duffel taška, cestovné holdall vaku, telocvični holdall,atď.

Špecifikácia : Názov: Fitness bag

Hmotnosť: 700g

Veľkosť: 49*25*22 cm

Farba: Čierna / ružová

Materiál: Nylon

1 X Telocvični Tašky

Štítky: bungee cvičenie, Bungee, bazén plávať, pás plávať, BAZÉN, bungee výkon zariadenia, plávať tether, dambil, trx, žraločia koža plávať oblek.


( 1 Hodnotenie )

Počet