KEYDIY Najnovšie KD900/KD-X2 Diaľkové Maker Najlepší Nástroj pre Diaľkové Ovládanie Sveta Aktualizácia on-Line Auto Tlačidlo Programátor

€87.50


Nové KD900/KD-X2 Diaľkové Maker Najlepší Nástroj pre Diaľkové Ovládanie Sveta Aktualizácia on-Line Auto Tlačidlo Programátor

Upozornenie: Tento balík obsahuje 3ks diaľkových ovládačov, štýl náhodne na odoslanie, prosím, nevadí to, ďakujem!

Top 4 Dôvody, prečo sa Dostať KD900:

1. Ručné Diaľkové Ovládanie Generovať nástroj

2. Nie je Potrebné PC Podporu!

3. 1 Tlačidlo Smart Online Update

4. To s neobmedzeným token.

KD900 Diaľkové Maker Funkcie:

1. Freqency Test: od 312Mhz-868MHz

Presná frekvencia test funkcie. Jeden z mála zariadení, ktoré môžete vyskúšať Citroen & Peugeot frekvencie. Môžeme rozlíšiť POŽIADAŤ (Amplitúda Shift Keying) a FSK (Frequency Shift Keying) modulácia režimy.

2. Simulovať/Generovanie sto nových Diaľkové Ovládanie

(Remote/RKE): Viac ako o 200 druhov vysielačov môže byť generované, napríklad Toyota, -BM-W, V-W, Au-di, N-je-san, Hyundai, Ki-a, Subaru, Mazda, Ford, Ho-nd-a a mnohých iných značiek.

SIMULOVAŤ DIAĽKOVÉ-- SIMULOVAŤ VZDIALENEJ je funkcia vzdialenej, s cieľom skontrolovať, či sa vzdialený je dobre funguje, alebo nie, to nebude stáť ani žiadne žetóny , ale vzdialenej môže používať iba 50-krát. Počas týchto termínov môžete sa pokúsiť program vzdialeného do auta, aby skontroloval, či si vyberiete vhodný aj na diaľku.

SIMULOVAŤ ZARIADENIA-- SIMULOVAŤ ZARIADENIE je funkcia, ak chcete, aby prístroj pracoval ako vzdialený, skontrolujte, či je vzdialené funguje dobre alebo nie, to nebude stáť ani žiadne žetóny , môžete sa pokúsiť program zariadenie na auto isté, ako program diaľkový test.

3. Nezn ├ íma Diaľkové ovládanie Identifikovať

OVERENIE DIAĽKU – kontrola diaľkový informatiof máte pôvodný diaľkový ,prosím, dať ju na CHEAK OBLASTI, a potom stlačte akékoľvek tlačidlo, ak chcete zistiť, či sa rozhodnete správne vzdialené.

ABY REMOTE - aby vzdialeného priamo, bude stáť tokeny, a potom program vzdialeného auta istým spôsobom ako pôvodný diaľkový, môžete použiť všetok čas.

4. Upravený software pre Klienta

Funkcie:

1. Freqency Test: od 312Mhz-868MHz

2. Simulovať/Generovanie sto nových Diaľkové Ovládanie

3. Nezn ├ íma Diaľkové ovládanie Identifikovať

4. Upravený software pre Klienta

Package vrátane:

1pc x KD900 Stroj

1pc x PC, Dátový Kábel

3pc x Bežne Používané diaľkových ovládačov( Štýl náhodné )

1pc x Diaľkový Kábel,

10pcs x Bežne Používané Kľúčové Čepele

1:zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho, za predpokladu,Tak prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily naplnené pri nákupe. 2:spôsob dopravy, ponúkli sme sa Čína Príspevok Air Mail,takže ak chcete vybrať, FEDEX,DHL,EMS,kontaktujte nás, prosím, pred nákupom. 3:Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny,cez víkendy a sviatky sú vylučuje,takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili,najmä počas prázdnin,takže buďte trpezliví. 4:Každý sledovanie informácie aktualizované bude včas informovať,môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke. 1:Ak máte vrátený výrobok, na nás, Prosím uveďte sledovacie číslo k nám. 2:Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave. 3:v prípade, Ak objednávky nedostali, prišiel v čase, prosím, kontaktujte nás, my vám zabezpečí reshipment alebo vrátenie peňazí pre vás. 4:Ak chcete vrátenie peňazí, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis a neotvárajte sporu priamo. 1:spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé , sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie. 2:Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: kľúčové keydiy, kd900, kľúčový nástroj vvdi, autocom delphi 2017 keygen aktivátor, kd900 tlačidlo programátor, vag tlačidlo programátor, autol tlačidlo programátor, mercedes programátor kľúč, goldwing tlačidlo dekodér, kd.


( 2 Hodnotenie )

Počet