BIC Deti Couleur Cítil Farba Pera (Ultra Umývateľný) 24 Farieb

€18.11


· S týmto kartón peňaženky 24 rôznych pútavých farbách, môžete vytvoriť veľmi pestré a živé umelecké dielo

· Navrhnutý s pevné médium nib, že nikdy jaskýň pod tlakom

· Tieto fixami, sú navrhnuté tak, aby sa používajú deti 5 a maximálne pre každodenné projekty

· Médium, tip poskytuje jednoduché pokrytie a dobrú presnosť pomáhajú rozvíjať ich zručnosti kreslenia

· BIC Deti sortiment ponúka farbivá nástroje osobitne navrhnuté tak, aby bolo jednoduché pre deti používať, pomáhajú im rásť a udržať ich v bezpečí. Tento kartón peňaženka obsahuje 24 cítil-tip farebné perá v najrôznejších farbách (jeden z každého). Dieťa Couleur cítil tipy sú určené pre deti 5 a maximálne pre každodenné farbivá, projekty, a navyše majú aj ďalšie skvelé vlastnosti. Prichádzajú v 24 svetlé farby, vysoký kontrast výkresy, ktoré pop mimo strany. Navrhnutý s pevné médium nib, že nemá vtlačí s pomocou, môžu byť používané značne tak pre zložité navrhovať a high-objem farbivá. Nikdy sa rozčuľovať, ak deti kresliť sami na seba, tieto farbivá cítil tipy sú super umývateľný na pokožku a väčšina tkaniny. Spoľahlivý a trvanlivý Dieťa Couleur fixami, sú vyrobené na BIC to rastlín v závislosti na čase-poctený vedomosti. Môžete ďakujeme, že Dieťa Couleur cítil tipy, samozrejme.

BIC Deti je BIC je značka farbivá, produkty pre deti. BIC Deti zahŕňa kompletný sortiment farebné ceruzky, farebné plsti perá a farebné pastelky, ktoré sa vytvorili s BIC je dlhoročným know-how zaručuje vysokú kvalitu a právo . S BIC Kids, vaše dieťa môže vyrastať baví. Kreslenie a farbenie stimuluje ako tvorivosť a predstavivosť, ako aj na rozvoj motorických zručností a koncentráciu. BIC Deti je vaše deti, je spoločník, z ich prvých rokoch právo prostredníctvom svojich dospievajúcich.

Štítky: pictur, značka farba, drrsses deti, bic farba, posca rock perá, koi značku, štetec, pero vody, farba značky, justin, bic.


( 1 Hodnotenie )

Počet