KaiTian Laser Úrovni Ochranné Okuliare pre 3D 12 Riadkov Laser Nepremokavé Samostatne Vyrovnanie Vonkajšie Zvislé & Horizontálne Lasery Sklo

€8.72


KaiTian Laser Úrovni Ochranné Okuliare pre 3D 12 Riadkov Laser Nepremokavé Samostatne Vyrovnanie Vonkajšie Zvislé & Horizontálne Lasery Sklo

O KaiTian Laser Úrovni Ochranné Okuliare pre 3D 12 Riadkov Laser Len KT-MR3D5 série výrobkov KaiTian sa uplatňujú iné produkty nie sú vhodné!!

Zelená 12 Line Laserový Detektor s&Statív

Laser Úrovni Číslo Modelu MG3D5 Rad Produktov

Červená Čiara 3D Laserové 360

Linka Laser Číslo Modelu MR3D5 Rad Produktov

Elektronické Automatické Zelená 16 Riadkov 4D Laser Úrovni

Laser Úrovni Číslo Modelu SG4D1KS Rad Produktov

Celoživotná Záruka

Profesionálne Red 12 Riadkov Laser MR3D2 Rad Produktov

Elektronické Automatické 3D Laserové Úrovni Zelená

Zelená 3D Laserové SG3D3 Rad Produktov

Červená 3D Laserové Úrovni Statív s akumulátorom

Laser Úrovni MR3D7 Rad Produktov

Super Výkonný 3D Laserové Úrovni Zelená

Laser Úrovni Zelená Model NumberMG3D5S

Zelená 8 Riadkov Laser Úrovni Statív

Red&Green 8 Riadkov 2D1 Rad Produktov

KaiTian Oficiálneho Obchodu

Sme profesionálny výrobca laserových úrovni z Číny.

Kaitian profil Spoločnosti

Zhongshan Kaitian Electronic Technology Co.Ltd, so sídlom v roku 2013, je profesionálna firma zaoberajúca v R&D, výroba a predaj polovodičových laserových výrobkov. Ponúkame laserové zbrane pamiatky, laserové auto úrovne, laserový merač vzdialenosti,laserové moduly a ostatné súvisiace položky. Naše výrobky sú široko používané v budove dekorácie, meranie, určovanie polohy, outdoorové športy, vojenské zásoby, zdravotníckych zariadení a iných oblastiach. Máme silný dizajn a rozvoj schopnosti, pokročilé riadenie pojmy a prísna kontrola kvality; sme schopní poskytnúť one-stop služby od vývoja produktu a dizajn, vývoj prototypov, výrobu, predaj a technická podpora. Máme výborné Výskum, Vývoj a Výrobu tím s viac ako 10 rokov a bohaté skúsenosti a moderné riadenie výroby zručnosti v semi vodič laserové pole ako naše silné zálohy. Všetky naše výrobky sú v súlade s FDA, CE normy, ako aj v Smernici RoHS. Preto sú vyvážané do celého sveta, a získali priazeň a dôveru značky zákazníkov. Profesionálne, Predbehne, Inovatívne sú naše snahe cieľom KaiTian Elektronické Spoločnosť, Konštantný vstup technológie môže dizajn zabezpečiť nám udržať konkurenčnú výhodu. Kontaktujte nás a získajte vašu objednávku začal dnes a prajeme všetci z nás majú skvelú budúcnosť! Ďakujeme, že ste si vybrať KaiTian Laser Úrovni Ochranné Okuliare pre 3D 12 Riadkov Laser Nepremokavé Samostatne Vyrovnanie Vonkajšie Zvislé & Horizontálne Lasery Skla.

Štítky: laserový ukazovateľ, 3602, aun okuliare ženy, aa batéria konektor, logo laserové 3d, kríž line laser, laser úrovne 12 riadkov, laser úrovni, 3d laserové úrovni, deko laser úrovni základnej.


( 4 Hodnotenie )

Počet