KaiTian Laser Úrovni Držiak pre 1/4 & 5/8 Palca Rýchle Uvoľnenie Nastaviteľný Univerzálny Zelená a Červená Čiara Samostatne Vyrovnávanie Úrovne Lasery Line

€13.67


KaiTian Laser Úrovni Držiak pre 1/4 & 5/8 Palca Rýchle Uvoľnenie Nastaviteľný Univerzálny Zelená a Červená Čiara Samostatne Vyrovnávanie Úrovne Lasery Line

O KaiTian Super Silný Rýchlo Držiak pre Laserové Úroveň názov Produktu:Laserové Úrovni Držiak Funkcie: Anti-slip čalúnenia dizajn, presné úroveň linky. Zavesenie otvor zo zadnej strane informovať trojuholníka, aby firma. Odnímateľný a rýchla inštalácia,a nebude kývať alebo twist pri montáži na stenu s príponou prút a nastaviteľná výška. Rýchle Držiak pre Laserové Línie (2 riadky, 3 riadky,5 riadkov, 8 riadkov, 3D5 12 riadkov), perfektný zápas pre Laser Line. Vhodné Pre: KaiTian, Clubiona, Firecore, Dekopro, Acuangle, atď. Značiek Laser Úrovni. Špecifikácia: Materiál: vysoká pevnosť ABS plast Rozmery: 120*110*150mm Nastavovacie Zariadenie:Áno Farba: Čierna Ourdoor použitie:Áno Zámok :Áno Montáž Závit:1/4" alebo 5/8"

Elektronické Automatické Zelená 16 Riadkov 4D Laser Úrovni

Laser Úrovni Číslo Modelu SG4D1KS Rad Produktov

Červená 3D Laserové 360

Linka Laser Číslo Modelu MR3D5 Rad Produktov

Super Silný Zelený 3D Laser

Laser Úrovni Zelená Model NumberMG3D6LSC

Celoživotná Záruka

Červená 12 Riadkov Laser MR3D2 Rad Produktov

Elektronické Automatické Zelená 3D Laserové Úrovni

Zelená 3D Laserové SG3D2 Rad Produktov

1,5 M Statív pre Laserové Úrovni

Statív Číslo Modelu T1503 Rad Produktov

Vonkajšie Prijímač pre Červená Čiara Laser Úrovni

Vonkajšie Prijímač Radu Produktov

Vonkajšie Prijímač pre Červená Čiara Laser Úrovni

Vonkajšie Prijímač Radu Produktov

FAQ

Otázka: zabezpečenie kvality Výrobku?

Odpoveď: jednoročná Obmedzená Záruka. ◆MR3D2 Série Výrobkov, Celoživotná Záruka. ◆Dobre constructioned zosilnené plastové-pena boxy robí laserové úrovni a zdravé, zatiaľ čo v-tranzit. ◆Sme profesionálny výrobca laserových úrovni z Číny ,všetky produkty(vrátane príslušenstva) z našej továrne sú kontrolované, aby bol kvalifikovaný predtým, ako sú odoslané z.

Otázka: Keď na odoslanie objednávky produkt?

A. Po máte peniaze, aby sa dospelo, očakávame, že ďalší deň, ak chcete odoslať svoj level laser nástroje z Číny alebo Moskve alebo v Španielsku alebo na Ukrajine.

Otázka: Laser úrovni patrí batérie?

A. skontrolujte Balenie zoznam :vybrať rôzne laserové úrovni modely výrobkov vo Farbe.

Otázka: Ak máte akékoľvek nespokojnosť, ako sa vysporiadať s?

A. Ak akékoľvek ďalšie otázky, prosím, kontaktujte nás slobodne.Vaše pripomienky budú reagoval 12 hodín!Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.Budeme odstrániť váš problém, až kým nebudete spokojní,vaša odozva je dôležitá na zlepšenie.

KaiTian Oficiálneho Obchodu

Sme profesionálny výrobca laserových úrovni z Číny.

Kaitian profil Spoločnosti

Zhongshan Kaitian Electronic Technology Co.Ltd, so sídlom v roku 2013, je profesionálna firma zaoberajúca v R&D, výroba a predaj polovodičových laserových výrobkov. Ponúkame laserové zbrane pamiatky, laserové auto úrovne, laserový merač vzdialenosti,laserové moduly a ostatné súvisiace položky. Naše výrobky sú široko používané v budove dekorácie, meranie, určovanie polohy, outdoorové športy, vojenské zásoby, zdravotníckych zariadení a iných oblastiach. Máme silný dizajn a rozvoj schopnosti, pokročilé riadenie pojmy a prísna kontrola kvality; sme schopní poskytnúť one-stop služby od vývoja produktu a dizajn, vývoj prototypov, výrobu, predaj a technická podpora. Máme výborné Výskum, Vývoj a Výrobu tím s viac ako 10 rokov a bohaté skúsenosti a moderné riadenie výroby zručnosti v semi vodič laserové pole ako naše silné zálohy. Všetky naše výrobky sú v súlade s FDA, CE normy, ako aj v Smernici RoHS. Preto sú vyvážané do celého sveta, a získali priazeň a dôveru značky zákazníkov. Profesionálne, Predbehne, Inovatívne sú naše snahe cieľom KaiTian Elektronické Spoločnosť, Konštantný vstup technológie môže dizajn zabezpečiť nám udržať konkurenčnú výhodu. Kontaktujte nás a získajte vašu objednávku začal dnes a prajeme všetci z nás majú skvelú budúcnosť! Ďakujeme, že ste si vybrať KaiTian Laser Úrovni Držiak pre 1/4 & 5/8 Palca Rýchle Uvoľnenie Nastaviteľný Univerzálny Zelená a Červená Čiara Samostatne Vyrovnávanie Úrovne Lasery Linky.

Štítky: kai tian laser úrovni, ai9, laser úroveň, držiak lasera, kruh materiál, 500m laser úrovni, kaitian laser úrovni, nohy laser, 360 laser úrovni, laser úrovni.


( 1 Hodnotenie )

Počet