Japonsko Plavidla 4~8 palcová Uhlopriečka Dlho-nos Zamykanie Skrutky, Kliešte

€24.39


Ruský kupujúci uveďte, prosím, svoje meno! Celé meno je vaše meno + meno otca + priezvisko.

Loď značky kliešte sú profesionálne špecifikácie milovala mnoho remeselníkov.

Funkcia:

Vysoká životnosť vďaka vysokej frekvencii tepelné spracovanie, ostrý nôž. Môže byť vhodné pre elektrotechnický priemysel.

Upozornenie:

Ponúkame 11 modelov, ktoré budú vybrané, jednotková cena je len za jeden kus kliešte, prosím, vyberte model chcete založené na skutočných fotografií.

Všetky obrázky sú skutočné fotografie:

Poznámka o doručenie:

Dodacia lehota pre mnohé krajiny normálne je 7 - 39 pracovných dní (Rusko 10 - 60 pracovných dní, Brazília 20-80 pracovných dní ), okrem sviatkov.

Avšak, ktorá poštovné model si vyberiete, Prosím dôverujte nám. Budeme vyberať najlepšie doprava model a posielať položky do 2 dní (okrem sviatkov) po potvrdil vašej platby. Dostanete balík v čase.

Mali by ste si byť zodpovedný za to platiť clo a colné prejednanie, ak nie sú tarify.

POZNÁMKA:

AKÉKOĽVEK POŠKODENIE POČAS INŠTALÁCIE NIE JE NAŠA ZODPOVEDNOSŤ A NIE JE NA KTORÉ SA VZŤAHUJE ZÁRUKA. PROSÍM SKONTROLUJTE KOMPATIBILITU PRED NÁKUPOM.

Spätná väzba: Budeme sa snažiť nechať riadka pozitívnu spätnú väzbu v show vďaku za váš nákup. Ak z nejakého dôvodu nie sú žiadne problémy s našim produktom alebo naše služby, prosím, aby snahe osloviť nás, aby sme ich mohli vyriešiť vec pre vás. Spätná väzba je najpodstatnejšie na www.tantra-egypt.sk, aby predávajúci a snažíme mať dokonalý spätnú väzbu od každého zákazníka. Takže ak niečo nie je podľa vašich predstáv prosím, dajte nám šancu, aby sa veci pravdu.

Štítky: kúpeľňa umývadlo, multifunkčné plier, hpl, 1800 gl, pdtr, rez plier, kuchyňa modulárnej, svorka plier, drez plavidla, povodie.


( 2 Hodnotenie )

Počet