Siete Crystal Kliešte Kliešte Multifunkčné Nástroje Montáž Kábla Tester Opravárske Náradie Na Cat7 Cat6 Cat5e Cat5 Stp Zástrčky

€10.11


Odrážky:

1、Pomocou Metódy: heavy-duty univerzálny koaxiálny kábel kompresie konektor kliešte nástroj obsahuje 3 koaxiálny kábel adaptéry F, BNC a RCA, aby spĺňali potreby v jednom nástroji. Uhol ventil je vložená do kábel a oblúkovitými konektorom. Len prispôsobiť dĺžku koaxiálny kábel.

2、Viac Používa: RJ45 kliešte nástroj pre rýchle modulárny kliešte údajov, HD video a dabing aplikácie. V RJ45 kliešte nástroj môže znížiť, olúpeme a prelis cez Ethernet (CAT7, CAT6, CAT5 / 5e) a telefónne káble. Je vhodný pre všetky RJ45 a EZ pass-cez RJ45 CAT6 tienené a netienené konektory, RJ45 CAT5E konektory RJ11 alebo konektorom RJ12 (s výnimkou AMP). Na strihanie a rezanie s nižšou silou je k dispozícii pre mnohých nástrojov.

3、Vhodných Príležitostiach: Na kliešte kliešte, je vhodný pre testovanie telefón a sieťové káble: RJ-11, RJ-12, RJ-45, CAT5, CAT5e, 10 / 100BaseT, TIA-568A / 568B, NA 258-A; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 a zem. Deväť LED ukazovatele naznačujú problémy, vrátane elektroinštalácie pripojenia na diaľku a hosť, zlé spojenie, skrat, a otvoriť obvodov. Automatický scan funkcia umožňuje rýchle testovanie.

4、Ťažkých Oceľových: Na kliešte nástroj je vyrobený z ťažkých oceľových zabezpečiť trvanlivosť, pevnosť a poskytnúť väčší krútiaci moment pri kliešte cyklov. Robustné hlavu montáž poskytuje 360-stupňový konektor podporu ukončiť modulárne konektory na skrútené alebo pevné káble. Na tvarovaná rukoväť znižuje únavu ruky a zabraňuje šmyku pri rezanie, olupovanie a kliešte.

5、Široké Uplatnenie: sedem druhov úzko spájat klip krystal hlavu, bežné siete crystal hlavu a telefón crystal hlavy môže byť použitý.

Funkcie:

1. S vysokou pákou a stabilitu schéma pripojenia, či už potrebujete na upgrade vašej siete alebo vykonávať rýchle opravy, lemovaných nástroj pre Platinum Pripojenie je RJ45 je potrebné drôt terminálu nástroj.

2. Použitie presných zomrieť, aby rez, pásy a ukončiť RJ11 / 12 a RJ45 rozšírenie medené vodiče, poskytuje 360-stupeň konektor podporu počas kliešte cyklu.

3. Textúrou rukoväte poskytovať non-slip výkon pre rozšírenie ovládania a pohodlie.

4. Na kliešte plier je trvanlivé a ľahko sa používa.

5. Naše kliešte nástroje sú vyrobené z profesionálnej triedy profilovej ocele, a tak poskytujú výborný krútiaci moment bez ohýbania.

6. Rozšírená plocha na kontakt, vodič môže poskytnúť úplne jednotné kliešte sily, čím sa dosiahne rýchle a presné olemovaním.

7. Čierny oxid povlak môže zabrániť hrdze a korózii, čo terminálu crimpers výborným doplnkom pre vaše elektronické nástroje.

8. Okrem kliešte funkciu, kliešte nástroj môžete tiež vystrihnúť a pásy, drôty, ktoré vlastne umožňuje používať 3 nástroje v rovnakom čase. Tam je tiež ratchet bezpečnostné uvoľnenie a frézy stráže.

Balenie Zoznam:

1 * Sieťový Kábel, Kliešte Nástroj (Strieborné a Čierne)

Štítky: kompresný nástroj rehau, ethernet auta, kombinácia kliešte stripping, plier, cat7 konektor rj45, cat6 crimper, multitul, cabl siete tester, sullen, multi nástroj.


( 2 Hodnotenie )

Počet