Nové Pre Fitbit Iónové watchBand Nerezová Oceľ Remienok Smartwatch Kovové Náhradné šnúrky na Zápästie pre Fitbit Iónové módne WatchBand

€7.86


Nové Pre Fitbit Iónové watchBand Nerezová Oceľ Remienok Smartwatch Kovové Náhradné šnúrky na Zápästie pre Fitbit Iónové módne WatchBand Funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vybavené vysoká priľnavosť bling-bling crystal drahokamu, elegantné a luxusné nahradenie sledovať kapela pre vaše pre Fitbit iónové S podobnými drahokamu efekt,to Pre Fitbit iónové kapela zmení sa vzhľad Pre Fitbit iónové tracker pomôže to vyzerá zvláštne a elegantné Premium 316L nerezovej ocele, leštené niekoľko krokov a farebné pokovovanie. Preto je viac nositeľné a korózii-odolať, a nikdy sa hrdzavé. Premium nehrdzavejúcej ocele kovové prvky luxusu, ušľachtilosť, eleganciu & trvanlivosť alternatívne otvory pre vás upraviť dĺžku voľne. Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie. Obsah balenia: 1x nehrdzavejúcej ocele Watchband (Pozor, Nie je súčasťou balenia)

Štítky: náramok miband4, kovové smartwatch, metel fitbit band, kapela fitbit iónové, 22 mm silikónový pásik, smartwatch watchband, hs6620d smart hodinky, fitbit hodinky, 22 mm smartwatch popruh, fitbit iónové.


( 0 Hodnotenie )

Počet