2 Pack Nepremokavé Detské Podbradníky s TPU Povlak Umývateľný Kŕmenie Podbradníky Unisex Detské Podbradníky s Jedlo Catcher

€2.52


MÄKKÝ A TRVANLIVÝ MATERIÁL

Vyrobené zo 100% polyesteru s TPU záterom, náš tkanina je odolná a mäkké, náš podbradníky postaviť sa na zmätky, a napriek tomu sú ľahké a pohodlné.

ČISTÉ A HYGIENICKÉ

Škvrny a zápach odolné jednej vrstvy konštrukcie textílie, žiadne starosti o nechutný veci rastie medzi vrstvami tkaniny. Bez bavlna vrstva, škvrny a pachy nemám palicu.

ĽAHKO SA ČISTÍ

Naše tkanina je wipeable a stroj umývateľné. Zase vrecko vo vnútri-vonku na umývanie. Ak chcete predĺžiť životnosť našich podbradníky, odporúčame zavesiť sušenie nášmu quick-dry textílie.

HODÍ 6 DO 24 MESIACA

Na Bib sa pripája cez chrbát rameno s háčika a slučky pre rýchle nastaviteľné a tug-dôkaz nosenie. S handy drobkov catcher / catch-all vrecko pre obsahujúce škvrny. Veľkosť: 30*38 cm/11.8*14.9 palec

Viac Farieb K Dispozícii

Doprava

Prosím, starostlivo skontrolujte vaše meno, adresu a Telefónne Číslo, rovnako ako komoditné veľkosť a farbu. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Ponúkame Čína Príspevok Vzduchu Mailovej služby, sa bude pokiaľ je to možné, rýchly tranzit. Niekedy by byť dlhšie z dôvodu zlého počasia alebo strata času v colné odbavenie, všeobecné dopravy čas je 15 až 60 dní, ďakujeme za pochopenie.

Návrat Politiky

1.Iba vadný výrobok bude ponúknutá výmenu alebo vrátenie peňazí. 2.Zákazník môže požiadať o výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní od vášho prevzatia tovaru. Zákazník by mal vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať popíjanie náklady na návrat. 3.To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu . Zákazník je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

O Veľkoobchod

Veľkoobchodníci, budú srdečne vítaní! Máme vlastnú továreň, mnoho veľkoobchodníci boli kúpiť veľa položku z našej továrne. Budeme vám najlepšie ceny a kvality je tiež zaručená. Ak sa chystáte urobiť nákup veľké množstvo, prosím, neváhajte nás kontaktovať ohľadne dopravy, platby a špeciálna zľava!

Spätná väzba

Vážime si pozitívnu spätnú väzbu a budeme reagovať na vás, ako dobre. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Všetky e-maily budú zodpovedané v rámci našich pracovných dní. Ak ste spokojný s našim výrobkom, prosím, nechajte 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu

Štítky: balón morská víla, teta bavlna, balón candy, abdl, dieťa na ceste, ddlg, bebe reborn dollmai, šátek závoj, abdl fľašu, bib zlato.


( 4 Hodnotenie )

Počet