Plné Zlata kazeta 9 rýchlosť 27S 11-46T Jednej Rýchlosti Horský Bicykel Mtb Široký Pomer Požičovňa K7 Freewheel Cdg Častí Prevodov BOLANY

€35.67


Milí kupujúci, Vitajte na BOLANY BICYKLI Obchod v www.tantra-egypt.sk! Značka BOLANY je vlastnená a prevádzkovaná BOLANY BICYKLI Obchod, 95% predajcovia sú len predajcovia, nie sú technici, alebo nie, aj cyklistov vôbec nemajú predstavu, ako dobré alebo zlé, ich tovar. BOLANY série požičovňa zotrvačníky prijímať najnovšie výrobné technológie na zabezpečenie presnosti každý prevod list, nie je ľahké stratiť reťazca,výrobky z 8 na 12 rýchlosť mať veľkostí(MTB a Cestné), ktoré si môžete kúpiť v našom obchode! Výrobok je garantovaná na jeden rok. Ak máte akékoľvek otázky po obdržaní produktu, môžete kontaktovať zákaznícky servis. Užite si nakupovanie.

Naše výrobky aj na podporu hromadné nakupovanie. Ak máte veľký počet nákupné zoznamy

môžete kontaktovať zákaznícky servis a užite si veľkoobchodné ceny.

BOLANY 9S Freewheel

Názov: MTB horský bicykel freewheel

Značky: Bolany

Číslo Modelu: M946

Rýchlosť: 9S

Zub pomer: 11-46T

Kazeta Čapy: 11-13-16-20-24-28-34-40-46T

Farba: zlato +čierna

Materiál: karbónová oceľ

W ôsmich: 503 g

Veľkosť balenia: 29*29*9 cm

Prečo si vybrať nás:

1)Prísne kvality .Ideálny maliarske práce.

2)Konkurenčnú Výrobnú Cenu .Žiadna Agentúra Poplatky .

3)Zaznamenala po-predajný servis.

Sme BOLANY BICYKLI Obchode sú banda, cyklistické nadšencov, máme jeden z najlepších technikov a dizajnérov v Číne, ale najviac zo všetkého sme radi jazdíte na bicykli. tak s vyššie uvedených dôvodov sme sa cítiť zodpovednosť a povinnosť niečo urobiť. intrducing Bolany, úplne oddaný prinášajú najlepšiu hodnotu výrobkov, s inovačný proces technológií z Číny, na cyklistov po celom svete. O Nás: Milí kupujúci, Vitajte na Bolany oficiálneho obchodu v www.tantra-egypt.sk! Nájdete úžasnú škálu vysoko kvalitné lacné výrobky tu. budeme sa tiež venovať väčšiu pozornosť na náš zákaznícky servis. Yu je na nás kedykoľvek obrátiť a my vám vyriešiť problémy pre vás ihneď. Naše hlavné produkty má freewheel, reťaz, riadidlá, Požičovňa sedlo ect. Máme dostatok skúseností, aby čo najlepšie kvalitný produkt a najlepší zákaznícky servis. Prijať objednávky v tomto obchode môžete získať pôvodné veľkoobchodné ceny. Cut off sprostredkovateľa získajte najlepšiu cenu na trhu a top kvalita! Akceptujeme vlastný, ak máte jasný obraz, kontaktujte ma, máme profesionálny designer pre vás návrh. Nie sme akceptovať zlé spätnú väzbu !!kontaktujte nás, ak si myslíte, že váš výrobok nemá žiadny problém , všetky výrobku has1 rokov záruka! Nebudem záruku na všetky zlé spätnú väzbu, bez komunikovať!

1.SLUŽBY

Hot predaj výrobkov z najlepších predajcov

Všetky objednávky odoslané z www.tantra-egypt.sk skladov do 24 hodín

Špecializované zákazníka služby

2.BALENIE A DOPRAVA ZÁRUKA

Užite si pokoj s www.tantra-egypt.sk dvere-na-dvere, balenia a dopravy ochrany

Štítky: cdg hrať, bolany prilby, 9 rýchlosť mtb, 11 50, bolany vzduchu, 9 rýchlosť zlato, jednej rýchlosti mtb náboj, ozubené jednej rýchlosti, Freewheel, prípade cdg.


( 0 Hodnotenie )

Počet