Nové Relaxačné Kreslo Reálnom Kožené Hnedé pre Obývacej Izby, Spálne, Dekoratívne Stoličky Vintage-style 50x78x90cm Home Decor 2 Farby

€103.01


Špecifikácie

Farba: Čierna/hnedá Materiál: Real kozej kože + kovový rám Rozmery: 50 x 78 x 90 cm (W x D x H) Textílie: Kožené: 100%

Popis

Naše vintage-style stolička bude skvelý doplnok pre váš obývacia izba dekor. Kreslo sa skladá z robustný kovový rám a reálne kozej kože, ktorá je odolná a ľahko sa udržiavajú. Tento jemný a pružný kožené na sedadlo a operadlo zaručuje, že vaše telo sa dostatočne podporované v maximálne pohodlie. Kovového rámu zvyšuje jeho stabilitu a trvanlivosť. Kreslo je jednoduchá montáž.

OZNÁMENIE

Táto položka, nemôže byť odoslané na Kanárske Ostrovy. A to sú niektoré blok oblasti, v každej krajine a nie sú k dispozícii.

Služby Zákazníkom

Tento výrobok je dodávaný priamo z našich skladov v Nemecku a vo Francúzsku. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa zásielky alebo kvalite tohto výrobku,neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom správy.Budeme sa snažiť poskytnúť vám dobrý zážitok z nakupovania.

Štítky: nordic rámy, stoličky, mens nábytok do obývacej izby, relax stoličky pohodlné, loveseat, prízvuk stoličky, spálňa furnitur, preglejkové stoličky sedadlá, suv kabíny, dekor live priestor, combi vintage dekor.


( 0 Hodnotenie )

Počet