ABS Prenosné Bidet Postrekovač Nastaviť Ručné Zdvíhateľnej 1,5 m Jar 1/2" Hadice Adaptér pre Upevnenie na Stenu Prepínač Wc Čistiaci prostriedok

€6.69


Popis:

Toto je ručné bidet postrekovač súprava pre wc, dual sprej modely, aby ste sa tešiť na osobnú hygienu,a môžete kontroly tlaku vody pre sprej upraviť-schopnosť.

Používame super high grade ABS dielov, ktoré nebude hrdze alebo koróziu – čo je naozaj dôležité pre každého kúpeľňového zariadenia.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Povrchová Úprava: Electroplate

Farba: Biela

Typ Inštalácie: Wall Mount

Pracovné Teploty: ≤40

Skrutka Veľkosť: G1/2

Dĺžka hadice: 1,5 m

Funkcie:

1. Ideálne riešenie pre osobnú hygienu. Bidet postrekovač poskytuje jednoduchý a efektívny spôsob, ako získať čerstvé w/ jemné opláchnite alebo jet sprej. Dual sprej nastavenie-jet a mäkké na výber, môžu pomôcť zlepšiť osobnú hygienu, poskytuje upokojujúci, čistiace, hygienické umývanie s stlačte tlačidlo.

2. Viac funkcií. Použitie ako wc sedátko čistejšie, bidet postrekovač, dokonca môže byť použitý pre vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom alebo batérie, umývačky, alebo dokonca pre hadicu na vodu, aby váš pes sprchovacím kútom.

3. Ručné wc postrekovač je vyrobený z vysokovýkonných ABS polyméry, ktoré je únik zadarmo a odoláva vysokým tlakom a vyhnúť sa otryskávanie.

4. Jednoduchá inštalácia. Frustrácia zadarmo, aby inštaláciu dokončil v priebehu niekoľkých minút, bez inštalatérov povinné a bez ťažké nástroje potrebné, len DIY nástroje sú dosť.

5. Na jar dizajn môže sa automaticky zatiahnuť, keď nie je v prevádzke. Rozšíriteľná vody trubice sa zabránilo pádu na zem, ukladanie izba,úsporu vody príliš.

6. Univerzálne hadice. Standard 1/2" voda rozhranie (Priemer Skrutky 2cm), ktorý je vhodný pre bežné, sprchový kút, batérie a wc rozhranie.

Package Zahrnuté:

1 x Wc Bidetová Sprcha Hlavy

1 x Bidet Držiak

1 x Vody Oddeľovač

1 x Batérie Prepínač

1 x Zdvíhateľnej Hadice

Niekoľko Inštalačné Nástroje (Gumové Krúžky, Pásky)

/ O služby /

On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v garantované doručenie čas

Dlhšie Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky

Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave

Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: h8, čakať na postrekovač, radosť con kovov, elektrické bidetová, prenosné wc papier, Záhradný postrekovač, hadica wc, bidet zmiešavač, bidet, bidet cestovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet