Veľké Doll House Music Box pre Montované domček pre bábiky, Príslušenstvo a Veselé Vianoce music box deti priateľ Vianočný darček

€4.52


8060588462717443

8060588462717443

DIY Doll House Musi Poľa Ručne vyrobeného Nábytku, Súpravy

Špecifikácia:

1. VEĽKOSŤ: 5* 4.5 * 2 CM.

2. Hmotnosť: 40 g.

Poznámka:

1. Nie pre deti do 3 rokov.

2. Výrobok je súčasťou odoslaných a potrieb zmontované sami

O platby:

1) akceptujeme Alipay/Kreditnej karty/TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

O preprave:

1) Vaša objednávka bude odoslaný do 3-5 pracovných dní po obdržaní vašej platby.

2) v prípade, Ak nemôžete nájsť spôsob dopravy chcete medzi všetkými výber ukázal,prosím, kontaktujte nás po zadaní objednávky a budeme loď, tak vás potrebné.

3) uistite sa Prosím, dodaciu adresu a telefónne číslo sú správne.Ak chcete revidovať adresu,kontaktujte nás prosím do 12 hodín po zaplatení.

4) Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane.

O spätnej väzby:

Vaša spokojnosť je náš cieľ! Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. To bude veľmi vďačný za vás, aby nám 5 STAR spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami!

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak nie ste spokojný s našim výrobkom a prosím, nenechávajte neutrálny alebo negtive spätnú väzbu. Budeme vždy držať poskytovanie naši zákazníci spokojní na 100% po-predajný servis!

Okrem toho,veľkoobchodné objednávky je vítaný! Ak ste predajca a majú hmotnosť objemu objednávky,prosím, kontaktujte nás slobodne!

Štítky: american doll domček pre bábiky, diy domček pre bábiky, dom md tričko, vily diy domček pre bábiky, vintage domček pre bábiky vianoce, zložiť drevený domček pre bábiky, diy domček pre bábiky robotime, dr. house, Dom, doll house.


( 0 Hodnotenie )

Počet