DIY doll house kreatívne ručné retro shop séria darček k narodeninám budovy model ornament chlapci a dievčatá drevené hračky

€19.50


Kreatívne ručné montáž modelu

Materiál: drevo, tkaniny, korálky

Hotový výrobok veľkosť: 155*210*150mm

Osvetlenie: LED osvetlenie, batérie poľa prepnutie

Výroba čas: asi 1 deň

Funkcia: home zobrazenie, zber, darček, shop, dekorácie, atď.

Výroba pokyny:

1. Podrobné výrobné pokyny sú priložené k výrobku balíka. Pred začatím výroby, môžete si pripraviť sadu pomocných nástrojov ako sú nožnice, pinzety, vládcov a iné nástroje na meranie rozmerov.

(Produkt neobsahuje nástroje, lepidlo, hudba, milovníkov' bábiky, mačky a ostatné príslušenstvo, ktoré je potrebné zakúpiť samostatne).

2. Vytvoriť svoj vlastný kabíne, najmä prostredníctvom DIY procesy, ako napr. brúsenie, kopanie, lepenie, montáž, maľovanie, šitie, modelovanie a umiestnenie.

3. Suroviny vnútri sú rozdelené do niekoľkých malých vreckách podľa materiálu, ktorý môže byť dokončený v viackrát. To trvá asi tri hodiny na niekoľko dní na dokončenie hotové výrobky (v závislosti na jednotlivé manuálne spôsobilosti)

4. Tento produkt nie je vybavená protiprachový kryt a je potrebné zakúpiť samostatne.

Štítky: doll house shop, td28 smart, diy domček pre bábiky kit miniatúrny, blyth, diamond maľovanie uk, diy miniatúrny domček pre bábiky, diy miniatúrne shop, domček pre bábiky auta, shop domček pre bábiky, nissan td27.


( 0 Hodnotenie )

Počet