1 Ks Kuchynské Príbory Mozgov Rack 3 Vrstvy Stojan Na Riad Železo Skladovanie Organizátor Povrch Riadu Dosky Organizácie Polica

€23.85


1 Ks Kuchynské Príbory Mozgov Rack 3 Vrstvy Stojan Na Riad Železo Skladovanie Organizátor Povrch Riadu Dosky Organizácie Polica

Popis

Moderný dizajn, 3 úrovne kuchyňa jedlo stojan na sušenie a skladovanie systém vyrobené s ťažkých a hrdza-odolný materiál pre stabilitu a odolnosť. Top tier rack je pre drží dosky, stredná vrstva hrnčeky a poháre, zatiaľ čo ploché dno modul môže byť použitý pre misy. A na strane úložný stojan môžete skladovanie niektoré kuchynské vybavenie. Tento úložný stojan môžete ukladať izba pre vytvorenie vašej kuchyni viac elegantné.

Funkcie

- Farba: Strieborná.

- Materiál: Železo.

- Veľkosť: 50 x 25 x 45 cm.

- Naše 3 vrstvy stojan na riad môže pojať viac jedál & misy; Konštruované s ťažkých a hrdza-odolný materiál pre stabilitu a odolnosť.

- Jednoduché obchod, stabilný stojan môžete nechať svoju príbory a vidlička, poháre bezpečne umiestnené.

- Možno použiť pre organizovanie taniere, šálky a poháre, misy.

- Tento dizajn poskytuje viac priestoru bez toho, že stojí viac počítadlo top priestor, čo je veľmi pohodlné,ľahko zapadajú s kuchynské okolí.

- Ideálne pre domáce kuchyňa, reštaurácia, bar, hotel, atď.

- Teplé tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie a pod., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

1 x stojan na riad

Štítky: kuchyňa orgán, kuchyňa storag, muži úložný stojan, držiak na príbory, tabuľka polica organizátor, kuchynský nástroj, stojan na riad, fólie skladovanie organizátor, escurreplatos cocina, jedlo rack.


( 3 Hodnotenie )

Počet