Prípitok Chlieb Box Gold Obdĺžnikový Bochník Pan Uhlíkovej Ocele Non-stick Vlnovcové Kryt chlieb zásobník Formy Chlieb Formy Eco-Friendly toast box

€7.61


Špecifikácie: Materiál: Uhlíková Oceľ + Náter Veľkosť (Cca): 20.8 * 11.8 * 11 cm (vonkajší rozmer) 19.* 10.8 * 11 cm (vnútorný rozmer) Dole: 10.2 * 19 cm Farba: Zlato (Ako Obrázky znázorňujú) Obsah balenia: 1 * Bochník Pan Funkcie: *1.Ideálne pre chlieb, bochník, pate , prípitok, koláče a ect. *2.Non stick ťažkých kovov antikorózneho,škvrnám a umývať v umývačke riadu pre ľahkú údržbu. *3.Ťažké prierez konštrukcie sa môže šíriť teplo rovnomerne a zabraňuje deformácii. *4.Má zložené okraje a vetracie otvory v základni, zabezpečenie vzduch cirkuluje rovnomerne vytvoriť dokonalé bochníkov, každý čas. *5.Prípitok bochník chleba panvica s vekom funkcie teflónové dovnútra a von dodať skvelé jedlo vydanie, rýchle čistenie. *6.Technológie: výstuže, záväzné a curling dizajn: okolia a roh formy sú vykladané s záväzné + curling posilnenie technológia, ktorá je pevná a pevná štruktúra, okrúhle a pohodlné bez uškodí ruky. Spodný otvor je navrhnutý s aj kúrenie. *7.Štyri rohu väzba: účinne zabrániť železný drôt v rezíduí vodiaceho väzby z hrdzaveniu pri používaní a čistení. *8.Zlaté zvlnením: výroba zvlnením proces je tvrdené zvýšiť odolnosť proti deformácii. Dizajn silné a odolné svetlo zvlnením textúra zvyšuje krásu výrobkov, a tiež pomáha demould prípitok. *9.Návod: pred použitím ho, prosím, vyčistite toast formy, a potom osušte ho handrou pred použitím. Po použite, prosím, použite mäkkou handričkou alebo mäkkou plastovou škrabkou na čistenie zvyškov a čisté prípitok formy. Poznámka: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: serv. zásobník, pod cnc, zlato umývanie, zlato pan, tortu kovovej formy, kovové mobilný telefón stojan, dekor zásobník, gril, hriankovač, zlato sito, Domácnosti generátor kyslíka.


( 0 Hodnotenie )

Počet