6 ks.Potravinársky Silikón úsek viečka udržať tesnenie pohode opakovane pokrievky Elastické kontajner pokrievkou hrniec kryt kuchynské doplnky

€2.47


Opakovane veko pre utesnený vrchnák

Názov: (1set)6 silikónové čerstvé-vedenie viečka

Veľkosť: podrobnosti viď obrázok

Hmotnosť: cca 0,1 kg

Balenie: taška funkcie opp

Materiál: Potravinársky Silikón

Teplotná odolnosť rozsah: -60 ~ + 240 °

Funkcie: Potraviny-silikónu materiál, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu. Udržať potraviny čerstvejšie

Upozornenia:

Produkt farieb a obrazu farby sa môžu mierne líšiť v dôsledku rôznych osvetlenie a nastavenia displeja. Farba sa vzťahujú na konkrétny produkt.

Ručné meranie bude mať 1cm chyba, prosím, nezabudni na to!

Popis

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk ako Visa, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať spôsob, ktorý vám najviac páči.

Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.tantra-egypt.sk a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Prepravné Podmienky

Pošleme na položky, na dodaciu adresu odchodom na www.tantra-egypt.sk. Takže sa môžete dostať svoje objednávky zvyčajne, vyplňte dodaciu adresu opatrne.

Návrat Politiky

Garantujeme 100% spokojnosť. Ak nie ste spokojní so položky, ktoré ste dostali od nás, a položka sa líši od popis. Prosím, dajte mi vedieť.

Plné vrátenie peňazí, výmena alebo nahradenie je ponúkané.

Komentáre a obráťte sa na nás

Ak ste spokojný s mojou položky a službách, prosím zanechať pozitívny komentár. Sme veľmi vďační za vaše pripomienky.

Ja som s potešením odpovedať na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, tak neváhajte a kontaktujte ma. Ja budem robiť moje najlepšie odpovieme do 24 hodín, dúfame, že ísť na víkendy.

Štítky: hlavu hrniec, hrniec, anime hrniec, peňažné zásobník, postbox, vtipné hrniec, box ružová, ryža chovateľ, kontajner popcorn, kvetináč.


( 3 Hodnotenie )

Počet