POUŽÍVA CV98LM PE59CV L5B83H remote pre Amazon Požiaru TV stick 4k box 2.-gen Požiaru TV 3. Generácie Amazon Požiaru TV DR49WK B

€8.28


POUŽÍVA CV98LM PE59CV L5B83H remote pre Amazon Požiaru TV stick 4k box 2.-gen Požiaru TV 3. Generácie Amazon Požiaru TV DR49WK B

Zapnutie Prístroja-Vloženie batérií a nainštalujte kryt priestoru-Spárovať Zariadenie na hostiteľa: Vybrať rozhodné párovanie inštrukcií z možností uvedených nižšie:

Odpoveď: je To nahradenie vzdialenej:

1.Reštartujte Požiaru TV/TV Stick o odpojení napájacieho kábla z elektrickej zásuvky ako pluginy to späť. Po TV domácej obrazovke sa zobrazuje, vzdialenej je pripravený na párovanie.

2.Stlačte a podržte tlačidlo Domov na novej vzdialené najmenej 10 sekúnd. Vaše nové diaľkové by sa mal automaticky spárovať s našimi požiaru TV/TV stick. Budete vidieť na obrazovke hlásenie, keď sa úspešne spárované.

B. Toto je ďalšia vzdialenej:

1.Na vašej novej vzdialenej, stlačte a podržte tlačidlo Domov pre 120 sekúnd zadajte viditeľnom režime.

2.Musíte použiť svoje existujúce diaľkové pre nasledujúce kroky. Stlačte tlačidlo Home.

3.Prejdite na umiestnenie Nastavení v hornej časti obrazovky. Vyberte položku Radiče a Zariadenia Bluetooth > Amazon Požiaru TV diaľkový ovládač > Pridať Nový Diaľkový ovládač. Vaše Amazon Požiaru TV bude hľadať pre vyhľadanie diaľkových ovládačov, a zobrazí ich v zozname.

4.Vyberte nové remote, s názvom Amazon požiaru TV remote. Uvidíte, a na obrazovke sa zobrazí správa, ak bol úspešne spárované.

Použite svoje Hlasové Vyhľadávanie-Podržte hlasové tlačidlo hľadať a hovoriť

Štítky: ovládanie remot, zadarmo stick tv box, oheň tv, roku, firetv, ovládať oheň stick tv, 423 mhz diaľkové ovládanie, oheň stick tv, prípade požiaru stick, box tv.


( 1 Hodnotenie )

Počet