Všeobecné Diaľkové Ovládanie Pre Samsung AH59-02612G AH59-02548A HW-F551 HW-F550 Soundbar Priestorový Vzduch Sledovať Aktívny Reproduktorový Systém

€8.06


Popis

1. 100% Nový Soundbar Systém Diaľkového Ovládania

2. Mini Objednávka je 1 kus, nie je tam žiadna Batérie pribalené

3. Balenie detail:štandardný balík s malými obal pre každý kus

Záruka

1. Všetky produkty, ktoré boli testované v dobrom pred loď.

2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Kupujúci zodpovedá za prepravné náklady.

3. Ak položka je chybné v 3 mesiaci, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Spätná väzba

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD". Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a lepšie služby pre vás!

P OZNÁMKA: Zákazníci v Rusku musí poskytnúť vaše meno a priezvisko vrátane stredné meno!

Štítky: edifier diaľkové ovládanie, bluetooth zariadenia soundbar tv, filter samsung, ah59, motorový vysávač samsung, hifi stojan, soundbar, logitech z906 vzdialené controle, tumbl trati, stratil tracker.


( 1 Hodnotenie )

Počet