Dvojičky sestra, Detská Batoľa Oblečenie Baby Námrazy Rozstrapatené Nohu Remienky Deti Rozstrapatené Romper nohavice dlhý rukáv kvetinové vzory

€7.43


Bavlna prehrabať romper,Prehrabať detské oblečenie,detské dievča spáč romper,Nemocničné oblečenie,detské pyžamá,detské šaty,baby kombinézu

Tento žiarivý prehrabať romper je tak zábavný a funky!

Ideálny pre vaše malé princezné fotografie alebo ktorým sa v okolí domu....

Uistite sa, že byť vaše obľúbené prejdite na oblečenie.

Vyrobené z mäkkej bavlny strečové tkaniny s ľahký prístup nohu zaskočí. veľkosť dĺžka poprsie rukáv dĺžka veku 3XS 19.5" 8" 9" 0-3M 2XS 21" 9" 9.5" 3-6M XS 23" 9.5" 10" 6-9 M, S 24" 10" 11" 9-12M M 26" 11" 12.5" 12-18 M L 27" 12" 14"

18-24M Súvisiace položky Súvisiace položky

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.^_^

Ako sa o našej spoločnosti? ^_^

naša spoločnosť je import a export spoločnosť s obrovskou linky, ktorý sa vzťahuje na dieťa výrobky (odevy, pettiskirt ,pettipant tričko prehrabať top bloomers ručne háčkované čiapky, leg warmers, ponožky, topánky, čelenky a výrobkov pre každodenné použitie). SME V MESTE YIWU,WHICHI JE ZNÁMY PRE KOMODÍT.

Čo o Platbu?^_^

1. Plná platba musí byť uhradená do 10 dní po uvedení vašej objednávky.

2. Budeme sa dodanie tovaru do 10 pracovných dní po obdržaní vašej platby.

3.Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude Označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov.

Poštovné a odovzdanie ^_^

1.Jeho doprava zadarmo na EMS. Pls láskavo poznámka: Čína Príspevok Air Mail zvyčajne potrebné 15/35 pracovných dní, aby sa dostali na vaše mesto. ak sú nejaké problémy, poradíme u vopred. vďaka.

2. Uistite sa, opustiť telefónne číslo pri vypĺňaní kupujúcemu informácie.

3.Môžete skontrolovať tovar, kde je v tranzite cez sledovanie NIE .

4.Kombinovať dopravu.budeme robiť kombinovať dopravu na vami na vám pomôžu ušetriť na nákladných keď ste kúpiť rôzne položky, keď naše stránky.tak dlho, ako si vybrať rovnaký express firma dodať tovar pre vás .vďaka

Tu sú niektoré Poznámky ^_^

1. Kupujúci sú zodpovední za všetky poisťovne, ktoré si myslíte, že je to potrebné.

2. Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

3.Nastavenia monitora sa môže líšiť medzi rôznymi CRT a LCD obrazoviek a môže narušiť skutočných farieb a veľkosti.

sme naozaj vďaka za vašu spätnú Väzbu ^_^

1.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta.

2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme!

Viac objednávky ,znížená cena

Budeme aktualizovať nové štýl čoskoro, môžete zbierať našom obchode ak chcete skontrolovať,^_^

**Šťastný každý deň**

Štítky: Dieťa basketbal nastaviť, zodpovedajúce oblečenie twin, twin vpregnancy oblečenie, deti twin oblečenie, twin oblečenie bábätka, detská basketbalová obruč, dieťa dievča kravatu romper, twin muž detské oblečenie, dieťa dievča dinasour romper, dieťa basketbal jersey.


( 0 Hodnotenie )

Počet