Relacart Mi1 Mipassport Prenosné Lavalier Mikrofón 2.4 G Bezdrôtový Mikrofón Systém Podcast Rozhovor Vlogging pre kameru

€64.90


Vysielač postavený v electrets mikrofón, ktorý môže byť clip na golier priamo, alebo to môže byť pripojený k lavalier mikrofón externý vstup rozhranie. Používa sa ako ultra-malé bodypack vysielač. Mipassport ISM využíva globálny neobmedzený 2.4 G frekvenčného pásma pre prenos. Prijímač a vysielač sú automaticky spárované úspešne v priebehu 2 sekúnd po zapnutím napájania a efektívne využívanie vzdialenosť dosiahne 50 metrov (otvorené a široký príležitostiach). Obe prijímač a vysielač použiť OLED displeji sa zobrazí aktuálne informácie o výrobku. Výstupnú hlasitosť je nastaviteľná. 3,5 mm TRS výstup sa používa na pripojenie k digitálnemu / SLR fotoaparátov, videokamier, videorekordérov, tablety, mobilné telefóny a iné zariadenia, ktoré pomáhajú pri prevzatí vysokou vernosťou Zvuku pre rozhovory, micro-video nahrávky, alebo firemných prezentácií.

3

Štítky: bezdrôtový mikrofón profesionálny lektor, andoer úradný, fotoaparát microfone, audio dslr, SnapVox, šaty comica, mikrofón superlux, microphon, jazdil, taška saramonic.


( 2 Hodnotenie )

Počet