Jasná Oranžová Lesklý Vinyl Film Automobilový Auto Vinyl Zábal Farba Ochranná Fólia Samolepiaca Pre Auto, Interiér, Exteriér

€5.71


Názov Produktu: Lesklý Candy Kovové Vinyl Zábal

Funkcia Produktu

Best auto vinyl zábal na www.tantra-egypt.sk.

Vysoko kvalitný pružný polymeric PVC filmu

Odvzdušňovacia kanály, aby bolo jednoduché použiť.

Dobrá odolnosť: Krytý 5 rokov,Vonkajší 3 rokov.

Vysoko kvalitné vymeniteľné lepidlo, bez zvyškového lepidlo po odstráňte vinyl.

Zábavné robiť sami, môžete použiť vinyl fólie na auto, jachty, lode, motorcyle, bicykel, skateboard, Telefón, konzoly, počítač, Notebook , atď.

Produkt Obrázok

FAQ:

Otázka: dostal som vinyl, ale vinyl film je pokrčený alebo zložené, čo by som mal robiť ?

Odpoveď:nebojte sa ,môj priateľ, nie je poškodený alebo nefunkčný, môžete použiť tepla pištoľou alebo fénom na teplo na vinyle a vinyl film bude ploché znova. prosím, pozrite sa na obrázok.

Otázka:Je tam nejaké sledovacie číslo na môj pozemok?

Odpoveď: Áno, môžete sledovať vašu zásielku na kuriér webovej stránke.

Q: dátum doručenia lehota je skoro, ale ja ešte nie dostávať parcely, čo mám robiť?

Odpoveď: môžete nechať správu v poriadku a spýtajte sa nás ak chcete pridať viac dní. my sa uistite, že dostanete zásielky.

Otázka: Ako dlho môžem prijímať zásielky?

Odpoveď: To závisí od rôznych krajín. Pre väčšinu krajiny, zvyčajne dodacia lehota je cca 12-30 dní. Pre Rusko, zvyčajne dodacia lehota je cca 20-50 dní. Pre Brazília, zvyčajne dodacia lehota je o 15-70 dní.

Q:Čo ak pozemok je stratené alebo poškodené, čo by som mal robiť?

Odpoveď: My sa najprv skontrolujte, či pozemok je skutočne stratené alebo poškodené, budeme odoslať nový balík alebo vrátime vám.

Otázka: Čo iné by som mal venovať pozornosť?

1 . Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.ak sa vám páči tovaru a našich služieb,Prosím, dajte nám POZITÍVNA spätná VÄZBA a 5 HVIEZD.

2 . I f máte akúkoľvek otázku k výrobku, OBRÁŤTE sa na NÁS prvý. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém,a dať uspokojivé riešenie.

Štítky: autolak, orangee, auto papier, interiér zábal, 152 cm, wrap fólie na auto, film, vinyl, hologram adhesive vinyl, auto film zábal, auto drevené zábal.


( 1 Hodnotenie )

Počet