RÝCHLOMER pre Dodge Challenger 2016 2017 2018 2019 2020 Príslušenstvo Uhlíkových Vlákien Auto Zadné Sedadlá lakťová opierka Panel Nálepky, Trim

€73.60


Členenie Položka Opis

Výrobky sú vyrobené z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien materiálu s pekným textúry Výrobky sú prispôsobené podľa pôvodnej veľkosti, ktoré sa perfektne hodí Stav: 100% Zbrusu Nový Balík Obsahuje: 2 Ks/Sada Materiál: Karbónová Kompatibilný Model: pre Dodge Challenger 2015-2020

Spôsob Inštalácie

-Vyčistite oblasť a odstránenie nečistôt pred montážou tejto položke. -Prosím tepla 3M páska podklad s teplovzdušná pištoľ pre lepšie stickup efekt, keď sa teplota okolitého prostredia je nižšia ako 20℃.

FAQ

1.Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? - Môžete skontrolovať informácie o doprave v nasledujúci odkaz s vašou sledovacie číslo : www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača). 2.Je tento výrobok je kompatibilný s môjho auta? - Budeme špecifikovať v položke descrption ak tento výrobok je špeciálne pre určité modely. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak si nie ste istí. 3.Keď dostanem môj pozemok? - Pozrite odhadovaný čas doručenia podľa spôsob dopravy. 4.Problémy, o logistike - V podstate, extrémne poveternostné podmienky a post office štrajk sú 2 hlavné dôvody, pre nezvyčajne pomalé dodanie. - Ak by ste mali akýkoľvek problém v oblasti logistiky, najprv nás kontaktujte na pomoc pred začatím sporu. 5.Problémy týkajúce sa produktov - Ak ste dostali rozbité/neuplatňuje produkt,prosím kontaktujte nás a dajte nám riešiť tento problém prvý raz. - Ak môžete, dajte nám zlé hodnotenia, ktoré sú priamo, nebude vám pomôžu vysporiadať sa s problémami. Dúfam, že nás môžete kontaktovať na prvý a potom sa rozhodnúť, vaše hodnotenie nás. Ďakujem vám veľmi pekne. 6.Ak sa vám páčia naše produkty - Nechajte nás 5 hviezd, recenzie a podeliť sa s nami o svoje myšlienky/pictures o túto položku. - Sledujte nás ak chcete získať "Exkluzívne Fanúšikov Zľava" uložiť viac a byť prvý vedieť, kedy sme niečo nové.

Štítky: dodg, doplnok interiéru vozidla, carbon fiber challenger, led zadné, dodge durango, led, dodge interiéru, led ľan, značka strane, led truck.


( 0 Hodnotenie )

Počet