UV400 Prachotesný Motokrosové Okuliare, Motocyklové Okuliare, Lyžiarske Okuliare Muži Ženy DH MX ATV Dirt Bike Okuliare Jazdecká Výstroj

€14.04


UV400 Anti-fog Lyžiarske Okuliare na Snowboard Okuliare, Motocyklové Okuliare Lyžovanie Okuliare Muži Ženy snežných skútrov MX ATV Motokrosové Okuliare

Funkcie:

1 - Unisex Snehu Okuliare pre Mužov, Ženy a Mládež, ktoré je možné nosiť cez okuliare dioptrické. Navrhnuté s výkonnosť a všestrannosť v mysli.

2 - Prilba Kompatibilný Nastaviteľný Pásik

Extra dlhé elastické popruh pre všetky prilby kompatibility.To robí tieto perfektné okuliare vhodné pre mužov, ženy a mládež.

3 - Vysoký Výkon Anti-fog A UV400 Ochrana

Vyrobený z pevného materiálu PC, ktorý prišiel s jedinečným materiálom proti-zahmlievaniu liečba a 100% UV400 ochrana, že škrty oslnenia.

4 - Farebné Možnosti Pre Každého

K dispozícii v rôznych štýlov a farieb, tieto sú okuliare ideálne nie len pre lyžovanie a snowboarding, ale tiež funguje skvele pre Terénne Vozidlo(ATV) snežných skútrov a snowcross,kĺzanie,korčuľovanie.

Špecifikácie:

Názov: Lyžiarske okuliare

Objektív Materiál: PC + UV

Rám Materiál: TPU

Veľkosť: 20x9cm

Váha: Cca 115g

Šport: Lyžovanie,snowboard,snežných skútrov,jazda na bicykli.

Zoznam balíkov:

1 x Okuliare

Štítky: rayban okuliare ci, ns snowboard, pro lyžovanie, motocross mx, Lyže, snowboard, lyžiarske vesta, sneh snowboard, desať snežných skútrov, enduro motocross, zem drevo slnečné okuliare.


( 0 Hodnotenie )

Počet